Comandă Notino februarie (1)

De când am descoperit pagina aceasta, cu oferte de pe Notino, comenzile pe acest site au devenit un fel de tradiție. În mare parte, de aici îmi cumpăr ce ține de îngrijire și machiaj, dar și 80% din premiile pe care le pun la bătaie pe paginile mele. Februarie nu putea trece nici ea fără a se lăsa cu măcar o comandă, așa că azi vă prezint pe scurt produsele pe care le-am avut în ea.

Neutrogena HandCare Cremă de mâini regeneratoare 75 ml – este un produs pe care îl cumpăr pentru prima dată și vă spun sincer că mă așteptam la mai mult de la ea. Este bună, nu zic nu, doar că se absoarbe cam greu și rămâne grasă pe mâini. Nu o voi recumpăra.

Neutrogena HandCare Cremă de mâini regeneratoare

Dove Nourishing Secrets Restoring Ritual sapun lichid delicat pentru mâini rezervă 500 ml – l-am mai avut și îmi place. Nu am mare lucru de zis despre el. Este cremos, face spumă, miroase super, lasă pielea destul de hidratată. Singurul motiv pentru care renunț momentan la el este că nu știu cât de eficient este împotriva virusurilor și bacteriilor, așa că trec pe Protex.

Dove Nourishing Secrets Restoring Ritual sapun lichid Notino

Eveline Cosmetics Revitalum Crema pentru călcâie și picioare 75 ml – și acesta este un produs pe care l-am recumpărat, fiind încântată de ce îmi oferă. Din ce am încercat până acum, mi se pare produsul pentru picioare cu cel mai bun raport calitate-preț. În câteva zile deja se văd diferențele, tălpile sunt mai hidratate, moi, plăcute la atingere. Singura bubă este că rămâne mult produs în tub pe final, dar eu îl tai și consum tot. Nu arunc nimic! Vezi preț aici!

Eveline Cosmetics Revitalum Crema pentru călcâie și picioare

Catrice Allround mascara pentru extensie, rotunjire si volum 11 ml – nu este un produs pe care să-l fi testat personal, l-am luat pentru premii, la recomandarea unei amice. Nu vorbesc despre ce nu știu, dar văd că se bucură de aprecieri și în review-urile de pe Notino.

Catrice Allround mascara pentru extensie, rotunjire si volum Notino

Catrice Generation Matt ruj de buze lichid, cu finisaj matifiant – pe el l-am testat mai de mult, într-un magazin și pot spune că e bunicel. Efectul matifiant este acceptabil, nu wow, dar sigur va fi apreciat de cei care urăsc rujurile mate care usucă buzele excesiv. Nu rezistă prea mult, dar arată bine. N-aș zice că se întinde foarte tare, dar la transfer se duce destul de repede.

Catrice Generation Matt ruj de buze lichid, cu finisaj matifiant

Dermacol Aqua Beauty Gel facial de curățare 3 în 1 – deși este recomandat tuturor tipurilor de piele și curăță destul bine, mie nu îmi place. Pe tenul meu gras mi se pare că lasă sebumul să-și facă de cap.

Dermacol Aqua Beauty Gel facial de curățare 3 în 1

Dermacol Aqua Beauty crema hidratanta pentru toate tipurile de ten – produs netestat.

Dermacol Aqua Beauty crema hidratanta

Dermacol Aroma Ritual gel de duș energizant – în afara mirosului, care este destul de plăcut, dar nu prea persistent, nu cred că e mare lucru de zis despre el. E un gel de duș și atât. Nu face minuni de vreun fel.

Dermacol Aroma Ritual gel de duș energizant

Dermacol Aroma Ritual Crema revigorantă de mâini – cam în aceeași oală cu gelul de duș. Miros plăcut, hidratare medie, nimic special. Dacă o vreți pentru mirosul special, atunci da, merită cumpărată!

Dermacol Aroma Ritual Crema revigorantă de mâini

Lancôme La Vie Est Belle eau de parfum mostra pentru femei 1,2 ml – mostra a fost primită gratuit. Am deja acest parfum în varianta Holiday Edition și miroase fantastic, persistând 5-6 ore pe pielea mea. Nu mă apuc să descriu mirosuri, că nu sunt deloc bună la asta. Îmi plac sau nu, atâta știu să spun despre parfumuri. La Vie est Belle îmi place mult. Descrierea lui și prețul le găsești aici. Minunat este că Notino a introdus și serviciul Try it First.

Lancôme La Vie Est Belle eau de parfum mostra

Cam atât despre prima comandă Notino din februarie. Da, ați înțeles bine, mai am una în aceeași lună și revin curând cu o postare despre ea.