Comanda nouă Bottega Verde – august

Așa cum îi stă bine unui fan adevărat, nu puteam lăsa luna august să treacă fără a-mi cumpăra câteva produse de pe BottegaVerde.ro. Nu vreau să zic că sunt cele mai bune cosmetice pentru că întotdeauna e loc de mai bine. Sigur sunt branduri mai scumpe și mai bune, dar sunt printre cele mai bune din cele încercate de mine până acum, dacă ne referim la produse pe care să mi le și permit, desigur 😀 Sunt recomandate drept cosmetice naturale. Acum nu știu dacă absolut toate ingredientele sunt naturale sau au mai scăpat și chestii cu semnul întrebării, pentru că nu stau să analizez produsul pe toate părțile, dar sunt cosmetice care mie îmi fac bine și asta contează pentru mine. Dar, gata cu vorbăria. Să vă arăt ce mi-am comandat luna aceasta de la Bottega Verde.

1. Vopsea de păr Color Brio(negru) – Pe aceasta am mai folosit-o și în trecut și cred că e deja a 4-a oară când o cumpăr, deci asta spune ceva. Mai multe detalii am să vă dau după ce primesc comanda și execut o vopsire, ca să vin și cu poze(că până acum nu am făcut și poze before and after). Momentan vă spun doar că nu mă așteptam să prindă așa bine și să reziste așa mult un produs care nu are ingrediente nocive și miroase și frumos. Când o prind la preț redus, chiar nu e cu mult mai scumpă decât Casting Creme Gloss, pe care o foloseam înainte.

 Vezi AICI preț vopsea de păr Color Brio

vopsea de par naturala negru bottega verde-

2. Apă micelară cu măr verde și kiwi – o cumpăr pentru prima dată. Mai am produse de curățare de la ei, dar nu apă micelară. Din cele cu prețuri umane (pentru că pe restul nu le-am încercat), cea mai bună mi s-a părut Nivea 3 în 1 până acum. Garnier Pure Active vine cu usturimi de ochi și Gerovital cu acid hialuronic mi se pare că trebuie să insist prea mult cu ea pentru a îndepărta machiajul rezistent la apă. Am ceva așteptări de la apa aceasta micelară cu măr verde și kiwi. Am ales-o pentru că este specială pentru ten gras. Sper să nu mă dezamăgească și sper să și miroasă a măr și kiwi.

Vezi AICI preț Apă micelară cu kiwi și măr verde

apa micelara naturala cu mar si kiwi pentru ten gras

3. Fond de ten iluminator cu extract de grapefruit și extract de afine – și acest produs este o noutate pentru mine. Fondurile de ten Bottega Verde chiar nu le-am încercat până acum. În prezent folosesc un fond de ten ELF, de care sunt oarecum mulțumită, doar că vrea să încerc și un produs mai natural să văd dacă oferă o acoperire acceptabilă. Sună destul de bine un fond de ten fără parfum, cu extracte din boabe de tonka, grepfruit și afine, nu? Am totuși emoții pentru că nu știu dacă am ales nuanța potrivită. Am luat bej. Revin în scurt timp cu verdictul.

 Vezi AICI preț fond de ten iluminator cu grepfruit și afine

fond de ten natural cu grepfruit si afine

Care produs vi se pare cel mai interesant?

Țin să vă reamintesc că, la orice comandă mai mare de 99 de lei Bottega Verde oferă transport gratuit și, indiferent de valoarea comenzii, primiți un produs cadou. Eu am cadou un săpun solid cu vanilie neagră.

7 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *