Concert Sean Paul la București pe 23 mai

Asta e melodia care m-a făcut pe mine să rămân cu ochii și urechile pe evoluția lui Sean Paul. O ascult și acum cu aceeași plăcere ca atunci. Ritmul nu deloc învechit și e cum îmi place mie, adică numai de dormit nu. E un soi de vara nu dorm de la ei. Alte piese de-ale lui care îmi plac foarte mult sunt Hold my HandPress it up sau No lie feat. Dua Lipa. Să recunoaștem că e un rapper destul de talentat! Nu degeaba are miliarde de vizualizări pe YouTube și este câștigătorul mai multor discuri de platină și al unui premiu Grammy.

Ați văzut vreunul din concertele lui pe YouTube? Am văzut eu. Ia priviți!

 E mai mult decât muzică, e un spectacol în toată regula cu sunet, imagine, dans, ca shaorma cu de toate. Mai ales că are atâtea piese cunoscute și arhi-cunoscute în portofoliu. Colaborările cu artiști precum Beyonce, Rihanna, Kelly Rowland, Enrique Iglesias, Keyshia Cole, DMX, Bob Sinclar, Dua Lipa, David Guetta îl fac un artist iubit deopotrivă de fanii lor, dar și de cei ai artiștilor respectivi. Vă spun eu sigur! Soțul meu nu e neapărat fanul lui Sean Paul, dar îi plac atât de mult piesele Baby Boy (cu Beyonce), Break it off (cu Rihanna), Give it up to me (cu Keyshia Cole) sau How deep is your love (cu Kelly Rowland), că a ajuns să-l îndrăgească și pe el.

Concert Sean Paul 23 mai

Ei bine, pe 23 mai, a doua zi după ziua mea 😀 (de parcă știa), Sean Paul are concert la București, la Arenele Romane. Și ce credeți? Am de gând să merg. Nici nu am știu de concert până ieri. Ieri am aflat și i-am zis soțului, care oricum mă tot întreba ce îmi doresc de ziua mea, că vreau cadou bilete la concertul Sean Paul. M-a auzit mama. Știți ce m-a întrebat? Cine e ăla Șampon și ce caut eu la concertul lui? S-o iau cu mine ca să le fac cunoștință?

Se anunță un eveniment de mare amploare. În deschidere ne vom încălzi cu Faydee, Fly Project și Simona Nae. Apoi vom tropăi pe melodiile lui Sean Paul și vom și cânta, chit că unii dintre noi, adică eu, nu avem voce deloc. La ce nebunie o să fie acolo, nu risc să mă aud tocmai eu. După ce ne lasă lați Sean Paul, care mai vrea să tropăie e liber să rămână până spre dimineață alături Partydul Kiss FM și DJ Vibe Drops.

Mai vrea cineva la concertul lui Șampon (Sean Paul) pe 23 mai? Biletele se găsesc online pe iabilet.ro, dar și într-o serie de puncte de distribuție pe care le găsiți înșirate pe același site. Ne vedem acolo. Vă țin pumnii să nu nimeriți lângă mine, că eu chiar am de gând să cânt.

One Comment

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *