Producator container IBC este vrajitorul care a facut posibil transportul de oua lichide si must de struguri

Cisternele alimentare sunt depasite. Prevazute cu scara metalica, sa fie mai usor umplute cu galetile, adica manual, greu de spalat, aceste masini-rezervoare au o anumita capacitate si nu este deloc avantajos, sa se plimbe pe drum jumatate goale. In plus nu am mai vazut multe circuland pe strada, in afara celor pline cu petrol care aprovizioneaza statiile PETROM.

Ele nu sunt dotate cu frig si laptele se branzeste adeseori inainte de a ajunge la destinatie. Ouale lichide au nevoie de containere lichide, care sa fie puse in masini frigorifice, cisterna sta in soare si atat.

Stiu un producator container IBC care a inlocuit  cisternele prin containere care se pot plia goale, sa ocupe cat mai putin loc, oriunde ar fi asezate. Ele pot fi asezate una peste alta in depozite si spalate cu apa si detergent dupa fiecare utilizare.

container IBC

 Schoellerallibert.com a facut posibil transportul lichidelor la distante mari, cu zero pierderi. Este mai mult decat speram sa ducem lapte, smantana, must de struguri, oua lichide si suc de tomate la distante mari si sa putem sa le desertam rapid in sticle si borcane mai mici, fiindca uriasele vase de depozitare sunt prevazute cu robinete.

Ele pot fi manipulate usor pline, fiind prevazute pe roti sau pe sine. Goale pot fi luate de doua persoane fara probleme.

Containerele despre care v-am vorbit le-am vazut pline cu miere la apicultori si mi-au dat seama ce solutie buna de depozitare au gasit.

Prevazute cu capac care se inchide ermetic, nu vezi o musca, o furnica sau gunoaie in ele.

Exista fabrici care utilizeaza pulpa dulce de fructe la fabricarea nectarului sau sucurilor. La ele s-a gandit Schoellerallibert.com cand a pus la punct logistica pentru transportul lichidelor si semilichidelor la distante mari.

Aceste containere pot fi folosite si la aprovizionarea oraselor sau a cartierelor cu apa, cand cea de la retea este oprita.

Mi-as dori si acasa mai multe rezervoare de acest tip, sa le folosesc pentru:

-muraturi. Ar sta foarte bine in ele niste muraturi asortate pastrate in zeama lor, acoperite cu capacul din plastic, pe care sa le pot lua si prin peretele mobil, cand se  mai goleste vasul.

-vin sau tuica. Alcoolul ar fi perfect securizat si cu ajutorul robinetului as putea umple cate sticle vreau.

-apa lasata la soare de la conducta, fantana sau apa de ploaie. Sistemul ar inlocui panourile solare si ar putea servi de rezervor de apa calda pentru piscina sau pentru o baie afara, intr-un spatiu special amenajat.

-pentru depozitarea laptelui muls direct de la vaci sau oi si livrarea acestuia la magazine. Stiu mici producatori din zona mea care au inceput sa foloseasca aceste containere pentru transportul lactatelor proaspete ce vor fi comercializate. Laptele este dus in acest ambalaj, care la intoarcere este pliat si masina nu se intoarce goala de la oras, fiindca aduce hrana pentru animale. Din containere, alimentul este descarcat in automatul pentru lapte de la care oamenii isi umplu cate sticle vor.

-pentru prepararea solutiei pentru stropitul cartofilor sau a pomilor. Containerul respectiv pe care as desena un cap de mort sau as scrie:”Recipient pentru produse toxice” l-as tine numai pentru acest lucru.

Multe intrebuintari practice se poate da acestor ambalaje din plastic, marca schoellerallibert.com si intreaga recunostinta trebuie sa se indrepte spre cel care le-a gandit si le-a fabricat.

In cazul in care ai de transportat lichide sau produse semilichide in cantitati mai mari sau mai mici decat au ambalajele de pe site, poti solicita fabricarea la comanda a altora care sa corespunda 100% nevoilor tale. Ai libertatea sa alegi culoare si chiar designul, fiindca si personalizarea lor este posibila.

Gandeste-te ca ai cel mai gras lapte din zona si vrei ca toti clientii tai sa stie acest lucru. Poti personaliza cum vrei tu ambalajele pe care le comanzi de la Schoellerallibert.com.

Nu te teme sa transporti pulpe de fructe, oua lichide si must de struguri sau suc de mere la distante mari, in masini prevazute cu sistem de racire, in containerele sigure comandate de pe site-ul magazinului de ambalaje din plastic!

La inceput solutia a fost tratata ca una revolutionara, in prezent ea a devenit una obisnuita.

Plaseaza acum comanda pentru containere din plastic pliabile, simultan cu cea pentru ladite fructe-legume din acelasi material rezistent si vei avea in ce depozita productia!

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *