Costume de baie Starshiners

Costumele de baie din colectia vara 2015 sunt acum aici(vezi aici modele)

        Intra sa vezi cele mai noi modele, materiale de calitate si croiala pe tipare bine masurate. Pe langa seturile de costume de baie, se pot achizitiona, separat, slipul si sutienul. Asadar, lasam clienta sa-si potriveasca si sa asorteze costumul de baie asa cum doreste. Exista si varianta sa cumperi doar un sutien si sa vrei 2 perechi de bikini asortati, sau poate ai un slip in garderoba si vrei sa-ti schimbi doar sutienul.

        Materialele si culorile folosite sunt cele care se poarta anul acesta, de la culorile neon si combinatiile de culori tari gasiti si costume de baie in culori uni, nuante vii. Modelul slipului de baie la majoritatea modelelor este un model de slip brazilian, care iti scoate in evidenta formele.

        Te-ai saturat de slipul de baie clasic care iti face fundul plat? Alege slipul brazilian. Slipul brazilian se diferentiaza de cel clasic prin cusatura care este pe mijlocul slipului si astfel fundul tau va parea chiar mai bombat de cat este.

        Sutienele sunt toate cu push up, cu cupa modelata la cald, fiind largite in lateral pentru o mai buna sustinere. Sistemul de inchidere la spate al sutienelor este simplu, majoritatea fiind reglabile, pentru o potrivere cat mai buna, pentru a te putea simti in largul tau pe plaja.

Asadar, te asteptam cu drag aici pentru a vedea noua colectie de costume de baie.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *