Costume de baie ieftine de la Zaful

Despre Zaful noi am mai vorbit de atâtea ori. O fi el site chinezesc, dar are articole de mai bună calitate decât alte magazine asiatice, așa că este preferatul meu. Dacă mai punem la socoteală și transportul gratuit la comenzile de peste 30 de dolari, cred ca ma înțelegeți și mai bine.

Pentru că sezonul cald se apropie și durează destul de mult până ajung comenzile de pe Zaful în România, azi am decis să vă arat câteva modele de costume de baie ieftine din acest magazin, în speranța că asta vă va ajuta să vă hotărâți mai repede asupra unui model sau două și să vi le comandați deja ca să fiți sigure că ajung până în mai. Știți și voi cum se mișcă Poșta la noi.

Mie, de exemplu, îmi plac mult acești sport bikini pentru că acoperă destul de frumos fundul. Sunt potriviți pentru fetele active care nu merg la plajă doar ca să bronzeze, ci practică sporturi nautice sau volei pe plajă. Îmbracă fără să ascundă foarte mult și stau bine la locul lor slipurile de la costumele astea de baie, adică nu riști să te întinzi după minge și să rămâi cu fundul sau sânii pe afară.

costume de baie sport costume de baie ieftine

Apoi mai sunt aceste costume de baie cu efect de modelare, ideale pentru doamnele sau domnișoarele mai plinuțe, care nu se simt bine în orice fel de costum. Sunt costume de baie ieftine cu totul, dintr-o bucată, o singură piesă sau cum vreți voi să le mai numiți. Cele mai recomandate sunt modelele cu dungi verticale pentru că se știe că dungile dispuse astfel alungesc optic silueta, ne fac să părem mai înalte și mai suple. Click pe more slimming swimsuit ca să vedeți toate modelele și prețurile lor.

slimming swimsuit

Apoi am mai găsit câteva modele absolut fermecătoare pentru prețul mic pe care-l au, dar de data aceasta sunt costume de baie pentru fetele care au ce arăta la plajă. Cele 3 de mai jos mi-au plăcut mie cel mai mult și cred că se bucură de mare succes la public pentru că la unul deja apare că mai sunt doar câteva bucăți pe stoc.

padded swimsuit
See price here

Și cum puteam să nu vă arăt și costumele de baie cele mai căutate, cele care au sutiene cu push-up? Nu aveam cum. Chiar e foarte bine că ele există și le ajută pe fetele care au sânii mai mici sau mai lăsați să se simtă confortabil la plajă sau la piscină. Găsiți pe zaful push up bikins atât modele simple, doar pentru susținere, cât și sutiene cu inserție de burete, potrivite pentru posesoarele unui bust mai mic. Din nou, eu am ales doar 3 modele pentru exemplificare, dar găsiți pe site peste 200-300 de costume de baie ieftine din care să vă alegeți preferatul.

push up swimming swimsuit

La final vă mai dau un pot. Există un program pe site, numit share and get it free. Dacă dați share unui produs, primiți o șansă la roata norocului, la care aveți șansa la coduri de reducere sau chiar la a câștiga produsul respectiv gratuit. În plus, din diverse activități pe site, puteți câștiga puncte pe care apoi le puteți folosi pentru a achita cu ele o parte din valoarea comenzii. La ultima mea comandă, din totalul de 42 de dolari am plătit doar 28 prin acest sistem.

Spor la shopping!

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *