Credit mic pe termen scurt – cea mai bună opțiune

Cred că toți avem probleme financiare, într-o măsură mai mare sau mică, chiar și cei care, priviți din afară au bani de întors cu lopata. Da, chiar și ei se vaită de multe ori de lipsa banilor pentru că, deși veniturile lor sunt mari, și cheltuielile sunt la fel de mari pentru ca s-au obișnuit cu un anumit confort, sau poate chiar lux, pe care uneori simt că nu-l mai pot susține. Oricum, n-o să le plângem lor de milă, nu? Avem problemele noastre, reale: n-avem bani de grădiniță mai bună pentru cel mic, am rămas în urmă cu plata facturilor sau poate s-a mai și stricat ceva prin casă. Care să-ție fie salvarea? Un credit, normal.

Împrumuturile au devenit tot mai simplu de accesat. Asta ar fi de bine, dacă toată lumea ar avea grijă să nu solicite mai mult decât se bazează că poate returna și să folosească banii respectivi pe lucruri cu adevărat utile. Din păcate, nu e mereu așa.

credit mic pe termen scurt

Indiferent de unde vei împrumuta bani (nu iau în brațe nici-o instituție financiară de niciun fel, e fix problema de unde alegi să soliciți credit), cere strict cât ai nevoie, niciodată mai mult. Nu te gândi să iei o sumă mai mare, în ideea că, dacă tot cumperi frigider, mai poți lua și un aragaz pe lângă el. Mai bine iei acum banii de frigider, rambursezi banii și faci apoi altul pentru ce mai ai nevoie.

Nu știi niciodată cum evoluează lucrurile. Dacă nu ai reușit până acum să pui bani deoparte pentru un aparat electrocasnic, ce te face să crezi că-ți va fi ușor să rambursezi banii de două plus dobândă? Un credit mic pe termen scurt este cea mai bună opțiune.

Majoritatea instituțiilor care acordă credite au calculatoare online foarte simplu de folosit. Trebuie doar să introduci suma pe care vrei să o împrumuți și să modifici perioada în care te angajezi să rambursezi acei bani. Chiar dacă faci un credit mic, dar optezi pentru o perioadă de rambursare mare, tot nu ieși bine. Pe site-ul unde mă uitam eu, de exemplu, dacă iau 1000 de lei împrumut pe o perioadă de 7 luni, suma totală pe care o voi da înapoi este de 1300 de lei. La aceiași 1000 de lei, dar rambursați în 10 luni, o să am de plătit peste 1400 de lei. Creditul mic pe termen scurt este câștigător, e clar.

Cu cât suma împrumutată sau/și perioada de rambursare sunt mai mari, cu atât costurile vor fi mai greu de suportat. Limitează-te deci la strictul necesar și cheltuiește responsabil! Alege un credit mic pe termen scurt! Banii sunt ușor de luat și de cheltuit, dar greu de dat înapoi.

2 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *