Primul meu creion Khol Kajal a venit de la Melkior

Mă tot uitam la creioanele de ochi de acest tip și îmi spuneam că sunt scumpe. Nu mi-am luat niciodată unul pentru că sunt zgârcită și nu am încredere în reclame. Ei bine, săptămâna trecută, am primit cadou un creion Khol Kajal de la Melkior, cu ocazia lansării a 3 noi nuanțe în colecție. Pentru că negru și maro nu mai erau suficiente, de azi găsiți în portofoliul Melkior și nuanțele Bronze, Prune și Green (le poți vedea pe toate AICI). Eu am primit nuanța Bronze, care chiar mi se potrivește și pe care o voi purta cu siguranță.

creion Khol Kajal Melkior nuanta bronze

Cu ce este diferit un creion khol kajal față de creioanele pe care le-am folosit eu până acum?

Prin preț, în primul rând. Este puțin mai scump. Nu vă ascund asta. Puțin sau puțin mai mult. Acum depinde ce folosești. De la 10-12 lei până la prețul acestui creion este ceva diferență, dar și calitatea este alta, deși eu însămi am fost reticentă în această privință înainte să testez produsul mai scump și să pot face o comparație la nivel de calitate.

Vezi preț creion de ochi Khol Kajal 24H Melkior

Este foarte ușor de aplicat. Nu știu cum stă treaba la voi, cu creioanele de ochi, dar cele pe care le am eu în arsenal se lasă aplicate destul de greu și nu au nuanțele așa intense cum mi-aș dori. Am nimerit și unele mai moi, dar acelea se ștergeau foarte repede. Creionul de la Melkior se aplică foarte ușor, este moale, cremos, și nu trebuie să insiști foarte mult mult cu el. Din două treceri înainte și înapoi, ai acoperit tot ce era de acoperit și ai obținut conturul perfect. Uite că nu era vorba de neîndemânare, ci de calitatea produsului folosit.

Culoarea este intensă. După cum puteți vedea în poza de mai jos, culoarea este foarte vie. Nu ca în cazul altor creioane care sunt abia sesizabile după ce insiști 2-3 minute cu ele.

creion Khol Kajal swatch

Este foarte rezistent, grație formulei pe bază de ceară. Linia pe care o vedeți desenată pe mâna mea am tot insistat să o șterg cu degetele. Nu doar că nu s-a șters, dar nu s-a întins aproape de loc, deși am insistat frecând locul respectiv. Am reușit să șterg doar cu discheta cu lapte demachiant. Rezistă peste 4-5 ore inclusiv dacă este aplicat pe partea umedă a ochiului, ceea ce este o surpriză mai mult decât plăcută pentru mine. Folosit ca eyeliner, creionul khol kajal face ceea ce promite – rezistă până la 24 de ore, deci își merită banii.

Da, este un produs mai scump, dar diferența de preț se reflectă în calitate, în ușurința aplicării, în aspectul impecabil al unui contur realizat cu acest creion, în gradul foarte mare de rezistență și în calitatea ingredientelor folosite, care nu irită ochiul.

Nu trebuie să mă credeți pe cuvânt că e un produs bun. Puteți merge în magazinele Melkior ca să-l testați și să vă convingeți singure de treaba asta. Dacă știți deja cu ce aveți de-a face și vreți să vă comandați vreuna din noile nuanțe, vă atrag atenția că primii 50 de clienți care cumpăra azi una din cele 3 nuanțe NOI de Creion Ochi 24H Khol Kajal, primesc CADOU un Creion Contur Buze Red! Oferta valabila exclusiv ONLINE pe data de 10.04.2018, începând cu ora 10:00, în limita stocului disponibil.

oferta melkior creion Khol Kajal

Transportul este GRATUIT la comenzi mai mari de 49 de lei.

One Comment

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *