Cu halele de depozitare utilajele sau materialele vor sta in siguranta pentru timp indelungat

Ca in cazul oricarei structuri construite, halele metalice de depozitare trebuie sa indeplineasca mai multe criterii pentru a putea fi date in folosinta. In primul rand sa aiba stabilitate si sa fie rezistente la cutremere si incendii, la variatii de temperatura si umiditate.

In al doilea rand, sa reziste la coroziune, sa poata izola termica si fonic respectivul spatiu de lucru. In al treilea rand sa dispuna de o functionalitate arhitecturala si tehnologica sporita, adaptata domeniului in care vor fi utilizate.

Halele metalice sunt constructii pe care le intalnim in mai toate domeniile unde e nevoie de spatii mari pentru amplasarea de utilaje si de loc foarte mare pentru desfasurarea unor operatiuni complexe, cu implicarea unei echipe mari de angajati. Spre deosebire de alte tipuri de hale, daca discutam de hale de depozitare metalice vom avea in vedere si o siguranta mare a structurii si un spatiu suficient de bine aerisit si igienizat pentru a nu permite alterarea sau stricarea lucrurilor depozitate acolo.

Halele de depozitare sunt folosite in mai toate industriile pentru a depozita pe o perioada lunga de timp diverse produse, materiale, utilaje, trebuie sa fie cat mai mari si cat mai bine compartimentate, izolatia termica si hidroizolatia trebuie sa isi faca treaba pentru ca atmosfera din interior sa fie una controlata. In cazul unor hale de depozitare metalice mediul ar trebui sa fie uscat, fiecare utilaj sa fie ferit de praf sau de alti agenti care i-ar putea strica caracteristicile, accesul la ceea ce se depoziteaza se face de obicei prin zone amenajate special, se pot realiza si rampe speciale la proiectarea halelor.

Montarea halelor de depozitare este rapida si simpla, multe sunt facute din panouri care sunt aduse si refacute pe o structura metalica, fiecare hala are propriul design ales de client si poate fi personalizata pentru a avea cat mai multe spatii diverse de depozitare.

Protectie sporita, intretinere simpla, garantie extinsa

hale de depozitare

Protectia impotriva vantului si a apei, structura galvanizata a constructiilor halelor metalice de depozitare, greutatea mica si posibilitatea remontarii in alta parte sau extinderii daca afacerea prospera, acestea sunt doar cateva dintre avantajele halelor metalice pentru stocare si depozitare. Intretinerea halelor metalice este simpla, se poate dubla izolatia, aerisirea este perfecta, la fel si iluminatul natural, prin ferestre largi dispuse de jur imprejurul spatiului interior.

Pe de alta parte aceste hale de depozitare metalice se pot comanda simplu, prin apelarea la firmele specializate, montajul si transportul sunt gratuite in cele mai multe cazuri, specialistii de acolo detin tehnologia avansata necesara proiectarii si executiei unor hale metalice numai bune de utilizat in orice domeniu.

Garantia oferita de firmele care construiesc hale metalice este una mare avand in vedere calitatea materialelor folosite, halele pot adaposti atat productia, cat si diverse materiale sau utilaje, au rezistenta sporita la socuri si la radiatii UV, sunt simplu de vopsit daca e cazul, structurile rezista chiar si la vant puternic si cutremure. Durata de viata a halelor metalice poate fi si de cativa zeci de ani, se asigura consultanta si suport pe toata perioada garantiei, dar si servicii post-vanzare de buna calitate. Firmele care se ocupa de constructia si montarea de hale metalice ofera clientilor diverse modele din care acestia vor alege pe cel potrivit, il vor personaliza si il vor avea gata de folosinta in cel mai scurt timp.

3 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *