Dacă îți place să economisești bani și să faci cele mai bune afaceri când vine vorba de cumpărături online, atunci cu siguranță vei aprecia și oportunitatea de a găsi cele mai bune cazinouri online noi din România. Pe noi de la HolyMolyCasinos poți descoperi ratingurile celor mai recente și populare cazinouri online, cum ar fi Stupid, PrimeBetz, Wanted Win, Airbet.io și Kingmaker. Aceste cazinouri oferă bonusuri atractive fără depunere, rotiri gratuite și multe alte oferte speciale pentru a-ți maximiza experiența de joc. Vizitează site-ul pentru a vedea toate opțiunile disponibile și alege cel mai potrivit cazinou pentru tine!

Cu Tipli.ro economisești, dar și câștigi bani

Nu știu dacă ai auzit de Tipli până acum, dar știu sigur că dacă ai ajuns aici, pe blogul meu, ești genul căruia îi place să economisească, să facă cele mai bune afaceri când vine vorba de cumpărături online. Probabil că ai auzit până acum de cashback. Dar ai făcut vreodată?

Cashback înseamnă bani înapoi. O parte din banii pe care tu îi cheltuiești la cumpărături se întorc la tine. Sună bine, nu? Nu contează ce cumperi. Poate preferi hainele, poate investești mai mult în cărți sau cosmetice. Orice ai cumpăra, poți primi înapoi un procent din suma cheltuită la shopping. Cum? Alegând să faci cumpărăturile pornind de pe un site de cashback. Sunt mai multe de acest tip, dar eu azi am să-ți vorbesc despre Tipli.ro, care mi se pare mai mult decât avantajos pentru că poți să și câștigi bani, nu doar să faci economii.

Este vorba de o platformă pe care găsești aproape 600 de magazine online. Când tu accesezi un magazin din platformă și plasezi o comandă (pe care o și primești sau plătești), Tipli câștigă un anumit procent din acea sumă, pe care îl împarte cu tine. Așa ajungi și tu să primești înapoi ceva din suma cheltuită. Nu e nimic complicat. Doar îți faci cont AICI și ai grijă ca atunci când ai ceva de cumpărat de pe net să fii logat în cont și să accesezi respectivul e-shop din platformă, nu de pe google, nu pe un link direct în browser. În dreptul fiecărui magazin listat în portal scrie exact care este procentul pe care-l vei primi înapoi la achiziții pe acel site. Sunt site-uri cu un cashback de 2%, dar și unele cu 10% sau mai mult.

Probabil că nu e mult un cashback de 5% la o comandă de 100 de lei, dar e mai bun decât nimic. Tot economie se cheamă. Bănuții se strâng în contul Tipli și pot fi apoi retrași în contul tău bancar.

Poți economisi chiar mai mult, cumpărând mai ieftin grație cupoanelor și codurilor de reducere pe care aceeași platformă ți le pune la dispoziție. Cu un simplu cod adăugat la finalul unei comenzi, poți face o economie considerabilă. Scazi cu 20-30 de lei totalul de plată al unei comenzi și mai primești și cashback pentru ea. Dublă economie!

Și mai am o veste bună: Tipli acordă și un bonus de bun-venit, 30 de lei, pe care îl primești odată cu recompensa pentru prima comandă plasată prin intermediul platformei. Cu un cashback de 10 lei și bonusul primit, deja ai 40 de lei în cont. Ce zici de asta?

Mai stai puțin ca să-ți spun și cum poți să câștigi bani cu Tipli. Accesează din contul tău secțiunea recomandă și câștigă și găsești acolo un link personalizat, unic. Trimite-l prietenilor tăi și câștigi 25 de lei pentru fiecare prieten invitat care se înregistrează și face cashback comandând de pe magazinele din Tipli.

De ce să comanzi direct de pe notino sau direct de pe bonprix, când poți accesa magazinele prin intermediul Tipli.ro și primi înapoi bani din cei cheltuiți pe ce ai comandat? N-o să strângi bani de mașină nouă, dat tot o să aduni ceva acolo, cât să-ți poți face un cadou frumos de Crăciun sau de ziua ta. Dacă și câștigi bani din recomandări sau alte bonusuri acordate în diverse perioade, cu atât mai bine.