Cum castigi cu BUZZStore

BUZZStore este o agentie care se interpune intre noi clientii si companii, incercand sa ne aduca mai aproape unul de altul. De ce? Pentru ca parerea ta conteaza pentru dezvoltatorii de produse si servicii: conteaza atat prin prisma imbunatatirilor pe care le poate aduce unui produs sau serviciu ca urmare a feedback-ului dar conteaza si reclama din gura in gura pe care tu o poti face(asta se intampla atunci cand te apuci sa ii spui unui coleg cat de bun e produsul cumparat de tine).
 Ce ai tu mai exact de facut? Dupa ce te-ai inscris aici in comunitate si ai activat contul(prin accesarea linkului primit pe adresa de e-mail folosita la incriere) si completat datele personale(care iti garantez ca sunt in siguranta), nu uita de completarea micului chestionar de inceput(un soi de “sa facem cunostinta”). Altfel, platforma nu va stii ce campanii sa iti aloce. In momentul in care o noua campanie este disponibila, vei primi un mail in care vei fi instiintat ca trebuie sa intri sa te inscrii in campanie raspunzand la cateva intrebari prin care se va stabili daca esti sau nu eligibil pentru a participa. Cand inscrierile se incheie, conform profilului tau(incluzand datele socio-demografice din chestionarul initial), se analizeaza daca te incadrezi sau nu pentru campania respectiva. In caz de raspuns afirmativ, vei primi acasa produsele alocate campaniei. De aici, totul depinde de tine: trebuie sa iti spui parerea sincera despre produsul sau serviciul testat, prin intermediul site-urilor de socializare sau blogurilor. Fii lider de opinie in grupul tau si ai numai de castigat!
Ce castigi mai exact? In primul rand, produsele gratuite spre testare. Mai mult decat atat, pentru fiecare campanie sau sondaj la care iei parte, vei fi recompensat cu puncte de BUZZ pe care le poti transforma ulterior in bonuri cadou si/sau cadouri oferite de parteneri. Cand bilantul contului ajunge la 1000 puncte de BUZZ poti transforma punctele in bonuri cadou (1000 de puncte de BUZZ =100 ron). Cu bonurile cadou poti achizitiona diverse produse din magazinele care accepta bonuri valorice.
Pentru inscriere si detalii suplimentare, intra aici!

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *