Cum gasesc cel mai ieftin RCA?

Pana acum doi-trei ani, era foarte greu sa iti gasesti cel mai bun pret pentru polita RCA pentru masina ta. Trebuia sa bati drumul pe la cativa dealeri, sa iei cate o foaie cu oferte de la fiecare, dupa ce pierdeai timp in agentie pana ti se introduceau datele si ti se calculau preturile. Acum, de cand poti face comanda inclusiv online la RCA pentru masina, treaba e foarte simpla. Tot ce ai de facut este sa gasesti un site serios care sa permita calcularea pretului asigurarii obligatorii de raspundere civila auto pentru mai multe companii de asigurari, astfel incat tu sa poti compara preturile si sa il alegi pe cel mai bun pentru tine. Ceea ce trebuie avut in vedere esta ca nu intotdeauna cel mai mic pret este si cea mai buna alegere. Exista firme de asigurari care practica preturi foarte mici dar nu ofera seriozitate si te poti trezi ca desi ai platit o polita de asigurare, in caz de accident, trebuie sa scoti bani din buzunar sa platesti pagubitului daune pentru ca firma ta de asigurare nu plateste la timp.
cel mai ieftin RCA
Prin urmare, treaba e simpla, intri pe cele mai bune doua site-uri in domeniu, aici sau aici si trebuie sa ai talonul masinii la indemana pentru a introduce tu insuti datele de identificare ale masinii si a putea platforma sa calculeze ofertele de RCA. Pe oricare din cele doua site-uri, in cateva minute vei avea lista cu toate companiile care fac asigurari RCA si cu pretul practicat de ele pe o jumatate de an sau pe un an. Daca nu stii daca o anumita firma e buna sau nu, poti cauta informatii tot pe internet, pe forumuri. Dar, de regula, firmele pe care le gasiti pe cele doua site-uri de mai sus, sunt firme serioase care nu fac probleme. Cand ai terminat de introdus datele cerute(datele sunt in perfecta siguranta pentru ca site-urile respecta legislatia in vigoare in ceea ce priveste protectia datelor si sunt site-uri bine securizate), calculatorul iti va calcula preturile la asigurari la toate firmele cu care colaboreaza. Tu iti alegi cea mai ieftina sau cea mai buna asigurare pentru tine si o comanzi online. Cam in 24 de ore primesti polita de asigurare prin curier si de platit o poti plati tot atunci daca esti genul caruia nu ii place sa plateasca online cu cardul. cel mai ieftin RCA

Ai avantajul ca astfel gasesti cele mai bune oferte si reduceri la polite RCA, adica cele mai bune preturi. Si eu caut cel mai ieftin RCA si asa imi este cel mai usor sa il gasesc. In plus, nu platesti nimic pentru transportul politei comandate si cand se apropie data de expirare a politei in vigoare, vei fi anuntat prin sms sau mail ca trebuie sa o reinnoiesti. Nu te obliga nimeni sa o faci tot la ei dar e un lucru bun si asta pentru ca multi uita sa verifice sau sa noteze data la care le expira RCA-ul. Probabil ca mai sunt alte site-uri care se ocupa de comparare de preturi dar eu pe acestea doua le consider cele mai sigure. Fac de multa vreme treaba asta, au experienta si exista sanse foarte mici sa aveti probleme adica sa intarzie livrarea sau eu mai stiu. Prin urmare, daca vrei cel mai mic pret la RCA, comanda online pe eMAG sectiunea asigurari sau pe rca-ieftin.ro!

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *