Cum mi-am găsit magazinul preferat de piese auto

De 7 ani avem și noi mașină. Un Logan pe care l-am luat nou și n-am avut nevoie de foarte multe reparații pe la el, până acum, asta comparativ cu investițiile serioase pe care le face cumnatul meu lunar în piese pentru Solenza lui bătrână și neîngrijită. Totuși sunt anumite piese și accesorii de care ai nevoie, indiferent care ar fi starea mașinii tale (de kit-uri pentru revizie, de o baterie, de ulei pentru motor, de scule și accesorii are oricine nevoie). Le-am tot cumpărat de pe la diverse magazine de profil, până am descoperit magazinul de piese auto f5auto.ro.

f5auto.ro magazin piese auto

De fapt, mint, că nu l-am descoperit noi, ci chiar cumnatul nostru. El stă pe lângă Vitan și anul trecut s-a închis service-ul la care mergea el pentru revizii. Un coleg de muncă i-a recomandat să meargă la f5auto.ro. Așa am aflat noi de ei, cunoscându-i întâi ca service auto sector 3 București.

Alex a sunat la ei ca sa facă o programare pentru revizie și a întrebat ce consumabile trebuie să cumpere pentru operațiunea respectivă. I s-a spus că depinde de el, dacă are vreun loc preferat de unde își cumpără produsele și chiar și așa i s-a recomandat minimul necesar (filtrele și uleiul), urmând ca, în funcție de ce nereguli mai apar, să vadă de ce piese mai este nevoie. L-au asigurat că nu trebuie să-și facă probleme că, având mașina în service, va trebuie să ia orașul la pas ca să caute  plăcuțe de frână sau alte minuni pentru că ei au și magazin de piese auto și au disponibile piese, consumabile și accesorii auto pentru mai toate modelele de mașini, inclusiv pentru Solenza.

Acum problema era alta. Cumnatul meu e mai econom din fire, ca să nu zic că-i de-a dreptul zgârcit, și n-ar fi vrut să cumpere piese sau consumabile la un preț mai mare decât de obicei. Să zic că ar da 30 de lei pe benzină ca să se ducă în partea opusă a orașului să cumpere nu știu ce piesă cu 20 de lei mai ieftin? Nu mai zic, că e clar că nu face nicio afacere! Cert e că le-a zis-o din start, că pe el nu îl dau banii afară din casă, că vrea piese la preț cât mai mic. I-au spus că poate verifica singur prețurile la toate produsele pe site-ul f5auto.ro. A studiat prețurile și a sunat înapoi ca să confirme programarea pentru revizie.

kit revizie

Nu știu ce-o fi făcut la revizie, dar sunt mulțumită că ne-a zis și nouă de site-ul ăsta. Am luat multe lucruri mai ieftin de la ei. De exemplu, în ianuarie am luat un acumulator auto care, la ei, la preț întreg, era mai ieftin decât în supermarket la preț redus. Acum am văzut că au oferte la pachete pentru revizie și se cam apropie momentul să ducem și noi Loganul la service. Și cricul și închiderea centralizată tot de la ei le-am luat. Vestea și mai bună este că, dacă nu au o piesă pe stoc, o puteți cere și se poate aduce. Așa a procedat și unchiul meu cu ceva piesă pentru sistemul de accelerație al unui Hyundai Accent (nu-mi amintesc exact numele piesei).

Noi la service-ul f5auto nu am fost, pentru că e cam departe de noi. Noi stăm în sectorul 5 și ei au sediul în sectorul 3. În schimb, la capitolul comenzi online, stăm foarte bine, mai ales că vărul nostru lucrează chiar lângă magazinul lor din zona Timpuri Noi și ni le ridică mereu de acolo ca să nu mai plătim transport. Țineți minte numele magazinului și căutați-vă piesele pentru mașină la ei, când va fi cazul! Sigur o să vă placă.

One Comment

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *