Cum am reparat o mașină de spălat

O mașină de spălat are nevoie din când în când și de un om care să o vindece. Când zic vindecat mă refer că oricât de bună ar putea ea să fie, se ivesc ocazii când începe să zbârnâie ca și cum s-ar fi rupt ceva în ea. Am pățit acum câțiva ani o astfel de problemă, însă nu m-am gândit cât de ușor ar fi trebuit să fie. Noi ne-am chinuit să o ducem jos… la kilogramele ei, nici nu era destul de grea, să zicem. Greu, foarte greu, ne întorsesem cu ea acasă pentru că nu găsisem niciun service în zonă. Pe vremea aia, n-a fost nimic altceva de făcut, decât să îmi cumpăr alta.

Pe vremea asta, la prima nebunie a mașinii de spălat, am pus mâna și am sunat la un service masini de spalat din București, care constată, se deplasează oamenii și verifică mașina fără să mai fie nevoie să cobor eu și soțul cu ea.  Eu m-am bazat pe Master Service, i-am cunoscut după ce i-am căutat pe google ”reparatii masini de spalat Bucuresti” și de aici s-a legat o prietenie frumoasă și de durată.

reparații mașini de spălatAtunci când nu te aștepți lucrurile frumoase se întâmplă. Însă când speri că cineva îți poate livra un lucru bun la bani puțini sunt șanse să crezi că nu găsești. Eu nu cred că am să mai cunosc vreun service atât de onest, atât de ieftin și atât de rapid.

Nu vreau să intru în detaliile reparațiilor pentru că oricum, eu nu mă pricep în general la detaliile tehnice. Tot ce pot să spun e că oamenii și-au făcut treaba ca la carte, am o mașină de spălat funcțională, iar eu cred că asta contează cel mai mult. Bineînțeles, eu am pus accent și pe rapiditate. Încă mă aflu printre oamenii care nu vor să spele hainele cu mână, ci pentru că mașina de spălat este un must-have într-o casă. Te scapă repede de treburi și te ajută să ai mereu hainele curate, neșifonate prea tare și frumos parfumate.

Sunt entuziasmată că mi-am reparat mașina de spălat, simplu, ușor, rapid, iar pentru București asta este un plus, având în vedere că aici agitația e în floare! Recomand Master Service pentru cei ce au nevoie de meșteri în reparații!

2 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *