Cum sa faci un tutu cu Wonderbox

Cu totii stim ca fetitelor le place sa se costumeze, sa se intalneasca cu prietenele si sa dea petreceri cu ceai. Fetita mea ar face asta in fiecare zi, daca s-ar putea… iar astazi e una din acele zile cand se poate!

Cred ca pe asta a mizat micuta Willow cand a creat Wonderbox. Vezi AICI cum arata setul! 

Putem sa cumparam toate decoratiunile si hainutele, insa este mult mai distractiv sa le facem impreuna cu fetitele noastre, sa ne conectam prin joc! (Cadrul pe fete, jucandu-se cu Ioana)

Astazi, la un ceai cald, cu ajutorul croitoresei Willow si al multor manute dibace vom realiza impreuna cel mai frumos TUTU… cel facut de noi. 2868803-0-DSC05834

Kit-ul Wonderbox este gandit si realizat de Bayo.ro. Ccutia este foarte simpatica, dupa cum puteti vedea si are forma si dimensiunile ideale unui cadou.

Partea cea mai interesanta a acestui kit este ca il puteti realiza. Este gandit special pentru copii, fara ac si, ata si foarfeca, iar micutele croitorese nu se pot intepa sau lovi rani in nici un fel. Sa vedem ce se gaseste in cutie: o scrisoare cu instructiuni de folosire, de la Willow, pasii sunt simpli, si toate materialele necesare.

La treaba (catre fete)!

In primul rand, aseazam articolele din cutiuta TUTU Wonderbox in ordinea in care sunt numerotate.

Apoi, separam cate o fasie de tul din fiecare culoare si stabilim ordinea culorilor in care vrei vrem sa prindemzi tul-ul de elastic.

Vezi aici cum te poti juca cu Wonderbox!

Luam elasticul si o fasie de tul, tinem bine bine bine tul-ul de un capat si il trecem prin prima gaura de langa cusatura elasticului pana ajungem la jumatate.

Repetam aceeasi miscare pana ce acoperim toate gaurile cu restul fasiilor de tul, respectand ordinea de culori pe care fetitele au ales-o la inceput… stiti voi… cea in tendinte!

Acum, alegem locul in care sa prindem fundita pentru fustita , prindem fundita de cele 2 capete si o trecem prin cele doua gauri asezate una langa cealalta!

La final, fetitele aleg cum vor sa poarte ultimul accesoriu: fundita se poate prinde in par sau la mana, pe post de bratara asortata cu TUTU-ul.

 

Vezi aici preturi Wonderbox!

Pfffuu. Treaba simpla nu-i asa? Atunci nu uitati ca o puteti lua de la capat si sa faceti alt model de tutu. Trebuie doar sa ordonati diferit fasiile de tul pe culori si aveti un tutu nou. willow_300x250_1_66508_1461225730

Wondebox este un produs marca BAYO si se gaseste online, exclusiv pe Bayo.ro.Distractie placuta!

2 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *