Cum să îți cumperi online lenjerie intimă dacă ești femeie

Lenjeria intimă este primul lucru pe care îl îmbrăcăm zi de zi și cu toate acestea de multe ori este ultimul lucru pentru care suntem dispuși să cheltuim când facem cumpărături.

Un lucru este cert, orice femeie trebuie să aibă în garderobă un sutien fără bretele pentru ocazii speciale, unul în forma de triunghi pentru maximum de confort, un sutien sexy din dantelă fără burete și un sutien cu Push-Up. Dar în multitudinea de modele de lenjerie este foarte ușor să uiți de ce ai nevoie, ce sutien ți se potrivește și ce croială te avantajează. Astfel, vream să îți împărtășim câteva reguli pe care trebuie să le luați în considerare atunci când cumpărați un sutien.

Regula 1 – Află-ți mărimea corectă

Aproximativ 85% dintre femei nu poartă mărimea corespunzătoare la sutien. Așadar, înainte să vă achiziționați următorul sutien, asigurați-vă că vă cunoașteți măsurile. Majoritatea magazinelor online vă pun la dispoziție un tabel cu mărimi, care să vă ajute să o identificați pe cea corectă. Puteți vedea aici tabelul de mărimi din magazinul Astratex.

De-a lungul vieții greutatea femeilor variază foarte mult, ca rezultat al exercițiilor sportive, a sarcinii, a unor eventuale schimbări de alimentație sau pe bază hormonală. Astfel, vă recomandăm ca atunci când greutatea dumneavoastră fluctuează cu mai mult de 10%, să măsurați din nou, deoarece mărimea necesară pentru sutien va fi diferită. sutiene masuri mari

Regula 2 – Alege cupele potrivite

Odată ce v-ați aflat mărimea reală la sutien, care poate fi șocantă pentru unele femei, este necesar să găsiți un sutien care nu numai că vă oferă susținere, ci și o poziție corectă a sânilor. Sutienul trebuie să ridice și să centreze sânii, încadrându-se în figura corpului. De cele mai multe ori, acesată problemă apare la doamnele cu forme voluptoase. Pentru a controla acest aspect, trebuie să știți care este tipul de cupă care vi se potrivește cel mai bine. Unele sutiene scot în evidență decolteul și acoperă mai puțin, altele acoperă mai mult. Vă recomandăm să alegeți tipul de cupă în funcție de nevoile corpului dumneavoastră și nu după cât de bine arată modelul.  Pentru a înțelege diversele tipuri de sutiene, puteți consulta informațiile de AICI.

Regula 3 – Mai multe sutiene, mai multă calitate

Cu cât ai mai multe sutiene, cu atât calitatea lor va fi mai mare și le vei înlocui mai rar. Cu toate că vei cheltui mai mult inițial, vei observa pe parcurs că defapt economisești mai mult. În general femeile poartă în jur de 4-5 sutiene, când ar trebui să poarte în jur de 10 – 11. Nu este recomandat să portați aceleași sutiene săptămâni după săptmâni sau același sutien  două zile la rând. După purtări repetate, sutienul devine uzat și își pierde din puterea de susținere.reduceri lenjerie intima

În acest magazin, aveți parte săptămânal de reduceri substanțiale, astfel puteți să vă achiziționați sutiene de calitate și la prețuri accesibile.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *