Cum să te îmbraci la prima întâlnire în funcție de locația aleasă de el

Aștepți momentul de luni zile și iată că a sosit: el tocmai te-a invitat la o întâlnire. Ești atât de fericită, atât de nerăbdătoare și atât de… îngrijorată. Cum să te îmbraci la prima întâlnire? Nouă, fetelor, ne e greu să ne hotărâm ce să purtăm, chiar și atunci când trebuie să mergem până la magazinul din colț să cumpărăm o pâine, cu atât mai mult să alegem ținuta potrivită pentru o astfel de ocazie.

Prima impresie contează foarte mult. Să port blugi și tricou? Dacă o să creadă că n-am alte haine mai bune? Să port tocuri cu o rochie foarte scurtă sau mai bine o ținută mai elegantă? Sigur că trebuie să te gândești în primul rând la ce mesaj vrei să transmiți și cum vrei să te perceapă el. Pe de altă parte, nu uita că, dacă te străduiești prea mult să pari altfel decât ești, riști să fie atras de o imagine falsă a ta.

Cel mai important este să alegi ținuta în funcție de locul în care veți merge și să ai grijă să nu pui pe tine haine frumoase în care să nu te simți bine. Dacă tu nu te simți în largul tău și stai ca pe ghimpi, el va crede că nu este o companie plăcută pentru tine. Fără rochii cu un număr mai mic pentru că nu te vor face mai slabă. Fără tocuri de 15 centimetri, dacă nu ești obișnuită cu ele! Iată câteva idei de ținute pentru prima întâlnire din care te poți inspira.

Ținuta pentru mall

Cele mai multe întâlniri se dau la mall. Dacă aceasta este locația aleasă de el, trebuie să adopți o ținută casual, comodă, dar îngrijită și feminină în același timp. O astfel de rochiță cloche portocalie este foarte potrivită. Lungimea medie sigur nu va transmite un mesaj greșit, dar îți va pune în valoare picioarele.

rochii cloche cu broderie

Talia este marcată foarte frumos, iar detaliile din broderie neagră îi dau un aer romantic. Asortată cu o pereche de sandale cu talpă joasă, aceasta îți va oferi și feminitatea și comoditatea de care ai nevoie pentru a face o impresie bună.

Ținuta pentru club

Clubul este și el pe lista locațiilor preferate de băieți pentru o primă întâlnire. Ce adoră fetele să poate în club? Rochii scurte. Asta ar trebui să alegi și tu, fără însă a exagera. Trebuie să te adaptezi locației, fără a cădea în niciuna dintre extreme. Nu te vei prezenta nici cu jeanși și teniși, dar nici cu o rochie mult prea scurtă. Prima întâlnire poate fi un test. Alege o rochie în genul acesteia bordo, o rochie care incită fără să arate tot, care nu ascunde picioarele, dar nici nu lasă posteriorul la vedere, dintr-un material comod, ușor elastic, care să-ți permită să dansezi nestingherită. Găsești modelul pe http://www.batoko.ro/rochii.

rochii scurte mulata pentru club

Ținuta pentru restaurant

Pentru cei care vor să socializeze în liniște și preferă fetele mai elegante, restaurantul va fi alegerea câștigătoare pentru un date. Aș merge tot pe ideea de rochie scurtă, ceva de genul rochițelor din dantelă (fie cea albă, fie cea neagră) sau a celei roșii cu broderie, în funcție de ce știi că se pliază mai bine pe formele tale.

Astfel de rochii poate fi purtate atât la un prânz la restaurant, cât și la o cină, depinde de cum alegi să le accesorizezi. Pentru prânz le poți purta cu sandale de vară, cu talpă joasă și cu o gentuță de umăr. Pentru seară, poți alege să le asortezi cu un pantof decupat cu toc înalt și un clutch elegant. Machiajul va fi și el diferit. Din nou important este să nu cazi în extreme: nici în blugi, dar nici în rochie de gală.

Ținuta pentru parc

Incredibil, dar mai sunt băieți și bărbați care-și dau prima întâlnire în parc. Cum ar trebui să te îmbraci la prima întâlnire în parc? Comod, casual spre sport, cât mai tineresc. Poți purta blugi, teniși și tricou. Pentru zilele caniculare, încearcă să găsești ceva de genul acestor compleuri damă de pe pagina http://www.batoko.ro/compleuri.

compleuri dama intalnire in parc

Sunt colorate, confortabile și se potrivesc perfect pentru oportunitățile de distracție dintr-un parc (plimbat cu rolele sau cu bicicleta). Dacă preferi ținute mai feminine, poți miza pe o fustă scurtă și un tricou. Nu uita că încălțămintea trebuie să fie una potrivită pentru mers pe jos!

Iată 4 răspunsuri posibile la întrebarea Cum să te îmbraci la prima întâlnire. Păstrează întotdeauna echilibrul, fie că e vorba de ținută, cantitatea de machiaj sau numărul accesoriilor. Adaptează-ți ținuta locației, dar nu te da ceva ce nu ești. Când vei apărea într-o rochie scurtă și mulată, în club, cu dorința clară de a impresiona, deși nu ai mai purtat niciodată așa ceva și nu te simți bine în ea, lucrul acesta se va vedea.

3 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *