Cumpara Samsung Galaxy A8 in Romania

Update: Samsung Galaxy A8 a fost introdus si in oferta emag.ro si cel.ro(click pe linkuri ca sa vezi pretul!)

Multi fani din Romania asteapta deja cu sufletul la gura noul smartphone de la Samsung, Samsung Galaxy A8. Acesta este un telefon inteligent cu specificatii de top, asa cum ne-a obisnuit Samsung sa ofere. Printre atuurile sale merita amintite urmatoarele:

Samsung Galaxy A8
click pentru marire

– grosimea de doar 5,9 mm, acesta fiind si cel mai subtire Smartphone produs vreodata de Samsung
– memoria de 16 sau 32 GB, in functie de versiunea; evident ca exista o diferenta de pret intre cele doua versiuni
– design foarte atragator
– display generos cu digonala de 5,7 inch Full HD
– Procesor Snapdragon de 2 GB
– camera foto de 16 MP
– baterie de 3050 mAh

Sigur ca in Romania ajunge ceva mai greu, asa cum ajung toate gadgeturile de top pe care ni le dorim, dar ajunge totusi si il poti precomanda deja aici la preturi foarte bune. QuickMobile este primul vanzator care il va aduce in Romania, inainte celorlalti retaileri de pe piata si tu vei fi primul dintre prietenii tai care va butona noul telefon Samsung Galaxy A8, la scurt timp dupa ce el va ajunge in Romania. Ce alte avantaje ai pe acest site? Transportul care va fi asigurat gratuit in cel mai scurt timp, service rapid in caz de nevoie, posibilitatea de a opta pentru ambalare speciala in cazul in care doresti sa faci cadou acest telefon cuiva drag, posibilitatea platii prin paypal sau a platii in rate egale fara dobanda, optiunea de verificare a coletului la livrare.  Pretul telefonului Samsung Galaxy A8 il poti vedea aici. Intre timp, telefonul a aparut la vanzare si pe www.evomag.ro(click pentru a merge in magazin)

Cel mai nou si mai subtire Smatphone vine in Romania prin QuickMobile si tu il poti precomanda deja pentru a-ti asigura un loc fruntas pe lista de asteptare pentru acest nou minunat gadget. Parerile despre acest telefon sunt foarte bune si cred ca isi merita banii.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *