Cumpărături pentru casă de pe Newchic

De cele mai multe ori, când am nevoie de ceva nou pentru casă, încep să caut oferte pe net, și nu doar în magazinele românești, ci și pe cele din afară, în special cele din China, unde știu că întotdeauna găsesc prețuri mai bune. De ce să nu cumpăr mai ieftin dacă se poate? Așa a fost și de data asta. Aveam nevoie de o perdea nouă de duș și de o râșniță pentru sare și piper. Dintre toate site-urile, eu am ales să îmi fac cumpărăturile de pe site-ul acesta – Newchic. Mai comandasem și în trecut de la ei și știam că au lucruri mișto. Dezavantajul este că la ei se plătește transportul, dar costurile pentru acesta nu sunt mari dacă nu cumperi chestii grele sau de mari dimensiuni.

Coletul a ajuns la mine în vreo 3 săptămâni.

Despre perdeaua de duș nu cred că este mare lucru de povestit. Mi-a plăcut mie foarte mult modelul acesta cu turnul Eiffel și cu fluture roz (că tot am eu baia roz). Este din poliester și îmi plăcea mai mult decât vechea perdea care era din plastic și pe care îmi era foarte greu să o spăl. Obișnuiesc să spăl destul de des perdeaua de la duș.

perdea de duș mai ieftină cu turnul Eiffel si fluture Newchic

Culorile corespund perfect celor din poza de pe site. Am ales varianta de 180 x 200 cm și, după cum se poate vedea, acoperă perfect cada. Pachetul conține perdeaua de duș și 12 cârlige albe din plastic pentru prinderea ei pe bară. Din păcate, perdeaua nu este ce îmi trebuie mie pentru că apa trece prin ea. Este rezistentă doar la stropi să zicem. Dacă întâmpină un flux mare de apă nu face față. Apa trece prin ea ca prin orice material textil. Vezi AICI preț perdea de duș!

Râșnița de la Newchic a fost o surpriză și mai plăcută. Există pe site două variante – una mică și una mare. Eu am luat varianta mare, de 22 de cm înălțime. Este o râșniță dublă pe care o poți folosi pentru orice condiment care necesită măcinare. Partea din mijloc, recipientul pentru condimente este dintr-un plastic rezistent (acrylic). Capetele metalice sunt din oțel inoxidabil iar miezul este ceramic (ăsta este un mare plus).

râșniță din inox acrylic și ceramică

Partea și mai mișto la ea este că, prin simpla strângere sau slăbire a capătului de măcinare, poți avea condimente măcinate mai fin sau mai grosier. Vezi AICI preț râșniță!

Am mai avut în comandă și un sticker foarte frumos cu un brad de Crăciun împodobit, dar pe acela nu am mai apucat să-l pozeze pentru că l-a revendicat nepoțica mea de cum l-am ridicat de la poștă.

Nu știu cât ar fi costat la noi aceste produse, eu am preferat să le cumpăr online de pe Newchic.com pentru că aveam niște bani în PayPal care plângeau să fie cheltuiți. Deh, site-urilor de la noi nu le place metoda asta de plată, așa că apelez la varianta site-urilor din China, că oricum de acolo își iau cam toți marfa și transport plăteam și la noi poate chiar mai mult. Din păcate, de data asta, una dintre alegeri s-a dovedit a fi una foarte proastă.

4 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *