De Black Friday, Bizzi si Zulu platesc transportul la Tiparo. Reduceri la decor perete si cadouri personalizate. Doar in 20.11

Magazinul online Tiparo.ro pregateste un Black Friday special in 20 noiembrie: 2 reduceri si un cadou surpriza. Pe langa reducerea procentuala pe care inca o pastram secreta, noutatea acestui Black Friday la Tiparo este transportul gratuit.

*Bizzi si Zulu sunt “mascotele” noastre de Black Friday.

“Anul acesta ne dorim sa oferim posibilitatea cat mai multor clienti sa isi decoreze creativ peretii in interior cu fototapet personalizat, tablouri si stickere de perete la costuri avantajoase. Dormitorul, livingul sau bucataria pot sa confere o ambianta noua, mai primitoare si colorata. Parintii vor putea decora usor camera copilului si sa creeze un ambient magic, de poveste. Totul, la cele mai mici costuri din an.

Pentru cei organizati, care pregatesc din timp cadourile de Craciun din timp, oferta de Black Friday vine ca o manusa. Calendarele personalizate cu pozele de familie, tricourile personalizate, magnetii de frigider, si celelalte produse vor avea un pret special, care nu se va mai repeta in decembrie.

Un alt beneficiu este o surpriza care ii va incanta, cu siguranta: anul acesta platim noi transportul comenzilor prin curier de Black Friday.”

Dania Săvulescu, Marketing Manager

Ce poti comanda de la Tiparo de Black Friday?

Tiparo.ro este un magazin online care realizeaza in atelierul propriu de productie articole din sectiunile Home&Deco (décor perete) si Cadouri personalizate. Aici sunt toate categoriile care vor avea reduceri.cadouri personalizate

Poti alege sa decorezi cu fototapet personalizat, stickere de perete, stickere camera copilului, tablouri canvas cu poza clientilor sau cu pozele din arhivele proprii.

Pe langa segmentul Home&Décor, cadourile personalizate cu poze si texte sunt acum in wishlist-ul celor care ofera cadouri originale celor dragi si pregatesc cadouri Craciun.

Noile calendare personalizate de perete si de birou sunt actualizate pentru 2016, zeci de tricouri personalizate sunt pregatite pentru cupluri, familii sau prieteni dragi, iar cadourile tematice de Craciun precum magneti de frigider, cani termos, felicitari, tablourile canvas se pot comanda deja din 20 noiembrie.

Cum comanzi de la Tiparo?

Black Friday incepe in 20 la ora 00:00 la ora dimineata pe Tiparo.ro. Daca aveti nevoie de sugestii sau ajutor la plasarea comenzilor, echipa Tiparo va asista clientii la telefon si pe mail.

Mecanismul campaniei este simplu: vineri, 20 noiembrie, iti alegi produsul dorit si il comanzi online la pretul redus care va fi afisat pe site. In perioada 23 noiembrie- 30 noiembrie, primesti coletul acasa, fara sa achiti nicio taxa de transport.

Te asteptam la cumparaturi!

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *