De ce si de unde citim bancuri

cele mai tari bancuriCred ca nici un popor nu se pricepe asa de bine sa faca haz de necaz precum poporul roman. Cu toate ca suntem mai stresati si mai macinati de griji decat alte popoare, noi, romanii, avem un simt al umorului mai mult decat dezvoltat. As zice ca asta e un avantaj. De multe ori, abordarea problemelor cu umor, ne ajuta sa trecem peste ele mult mai repede. Imi aduc aminte, cand eram prin liceu, nu aveam internet. Atunci, nu exista luna sa nu imi cumpar macar o carticica de bancuri.  Le citeam acasa, le selectam pe cele mai haioase si mereu imi faceam colegii sa rada.

Tin minte ca, la vremea aceea, existau si niste emisiuni de televiziune, emisiuni-concurs pentru romanii talentati dispusi sa vina la TV sa spuna bancuri. Radeam pe saturate in fiecare seara cand auzeam bancuri noi. Si acum, de fiecare data cand intru pe facebook si citesc cate un banc bun, rad cu aceeasi pofta. E drept ca unele bancuri sunt ceva mai dureroase(in special bancurile politice) dar tot ma amuza. Ca sa fiu sigura ca citesc mereu cele mai noi bancuri, am cautat un site de bancuri updatat cat mai des. Asa am descoperit un portal de bancuri, un site pe care sunt adunate foarte multe glume, sortate frumos pe categorii. Intru acolo aproape zilnic. Bancurile cu olteni si moldoveni si cele cu intrebari si raspunsuri mi se par cele mai amuzante. Poti sa te amuzi si tu aici, citind cele mai tari bancuri.

De ce ne place si de ce ne face bine sa citim si sa spunem bancuri? Un banc bun inseamna macar un zambet, daca nu un ras in hohote. Rasul este una din cele mai bune forme de terapie. Persoanele care rad des sunt mai putin predispuse la depresie si stari anxioase. Rasul ne ajuta sa ne destindem, sa vedem in orice situatie partea plina a paharului, sa privim totul cu mai mult optimism. De asemenea, studiile au aratat ca rasul este benefic si pentru inima si pentru intarirea sistemului imunitar. Chiar si cand avem cate-o durere, rasul ne poate ajuta pentru ca duce la relaxarea musculaturii.

Nu in ultima instanta, persoanele care stiu si spun bancuri intr-o maniera haioasa, sunt persoane foarte apreciate in societate(la scoala, la locul de munca, etc), fiindu-le mult mai usor sa lege relatii noi de prietenie.

Concluzia? Cateva bancuri citite seara, va pot ajuta sa fiti mai sanatosi si mai fericiti.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *