De unde cumperi ghete sneakears ieftine pentru bărbați

Răspunsul este simplu: de pe site-urile din China. De ce ai cumpăra de acolo? Pentru că de acolo vine cam toată marfa de piața din România. Unii din vânzătorii de la noi sunt mai smecheri și schimbă eticheta. Alții le vând exact cu eticheta din China, dar la preț chiar și de 2 ori mai mare, indiferent că vorbim despre haine, încălțăminte, lucruri pentru casă sau accesorii. De-a lungul timpului, noi am mai comandat multe lucruri de pe site-urile din China și singurul dezavantaj este că durează mult (o lună) până ajung. Acesta este unul din site-urile mele preferate.

Soțul meu poartă genul acesta de ghete sneakers în fiecare iarnă. Sunt foarte mișto pentru sunt înalte ( acoperă glezna), permit piciorului să respire și nu alunecă. Designul este unul potrivit bărbaților care au picior lat. Sunt mai mult in genul bocancilor de munte, sunt puțin greuți, dacă îi comparăm cu o pereche de pantofi sport, dar nu atât de grei încât să-l incomodeze și gândiți-vă că el îi poartă la muncă, unde stă 8 ore în picioare și are destul de mers pe jos.

ghete sneakers ieftine

Prin magazinele de la noi, genul acesta de ghete costă de la 170 de lei în sus. Noi am comandat de data asta de AICI. Sunt mai ieftine și partea buna este ca magazinul oferă transport gratuit și se pot face și puncte pe site pe care le folosiți pentru reducere. Eu am plătit cu puncte 5 dolari din valoarea produsului și sunt mulțumită de treaba asta. Am cumpărat măsura 45 pentru că 45 luam și de la noi la acest model. Varianta achiziționată de noi este cea pe gri închis, dar mai găsiți 2 culori disponibile, kaki și verdele acela milităresc (army).

Vezi aici preț și culori disponibile ghete sneakers!

Mie mi se par ideale pentru iarnă, chiar dacă sunt din material sintetic și nu sunt din piele. Talpa este din cauciuc, deci fac față cu brio și zăpezii și poleiului. Ce-mi mai place mie la ghetele de genul acesta este că sunt prevăzute cu capse rezistente. Al meu mai trage uneori de șireturi și chestiile alea metalice chiar rezistă.

Eu zic că, dacă nu vă grăbiți, în sensul că puteți aștepta 30 de zile să vină coletul din China, merită să le luați la preț mai mic, mai ales că nu plătiți nimic pentru transport. Țineți cont că din cele 30 de zile, vreo 15 întârzie din cauza Poștei Române! Din China până în România fac 2 săptămâni, dar mai fac 2 de la vamă până la noi! Nu uitați să verificați și pagina cu reduceri și lichidări de stoc, unde veți găsi reduceri și de 80%!

Revin cu vești când sosește coletul.

4 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *