De unde cumperi ținute set mamă – fiică, inclusiv rochii de ocazie?

În curând cumnata mea va fi nașă și i-a venit ei ideea ca ea și fetița ei, care la momentul acela va avea un anișor, să poarte ținute identice.  Am început să căutăm împreună magazine online care vând astfel de ținute mama-fiică, inclusiv rochițe de ocazie pentru ca asta vrem să avem, două rochițe identice, una pentru fetița de un anișor și una pentru mămică.

Trebuie să recunosc că, atunci când am început căutarea, mă așteptam ca oferta să fie ceva mai bogată. În schimb, sunt destul de puține site-uri pe care am găsit îmbrăcăminte la fel pentru fetițe și mămici. Și acolo unde am găsit, articolele nu sunt deloc numeroase, le poți număra pe degete. Totuși, poate vă este de folos să vă arătăm ce hăinuțe de acest fel am găsit și pe unde. Am ales și noi ce ni s-a părut mai ieftin și mai accesibil pentru că pe Facebook am dat peste niște pagini de creatoare de modă cu niște prețuri de ne luase durerea de cap.

Cele mai frumoase modele de seturi mama-fiica le-am gasit aici. Au portofoliul cel mai bogat, din ce am gasit pe la noi, atat rochii casual, cat mai ales tinute pentru evenimente. Asta pe langa seturi de bluze, fuste si chiar treninguri. Iti las mai jos cateva poze cu modele. Mai multe gasesti pe site. Si sunt destul de ieftine!

rochii mama-fiica

Pe acest site am găsit multe ținute mama-fiica. Au câteva modele frumoase treninguri dar și rochii care sunt potrivite pentru un eveniment de genul celui despre care vă povesteam. Au și rochițe de vară, casual, identice pentru mămici și fetițe și paltonașe. Prețurile chiar sunt foarte accesibile după cum puteți vedea.

O idee foarte buna, atunci când mama si fiica vor ținute identice este sa apeleze la ii. Da, ați auzit bine! De ce nu ai investi în două ii pe care să le puteți purta asortate la mai multe piese vestimentare (fuste, pantaloni, jeanși). Pe acest site găsiți multe ii pentru copii, în special ii pentru fete și, cu puțină răbdare, sigur găsiți tot la ei o ie și pentru mama, dacă nu identică (deși sunt și identice), una care să semene. Mie mi se pare mult mai bună ideea aceasta, decât aceea de a investi de exemplu în rochii scumpe pe care să le purtați o singură dată.

Cele mai multe și mai frumoase produse set mama fiică le-am găsit totuși AICI și asta la prețuri foarte bune. Chiar dacă nu e un site românesc și durează 2-3 săptămâni până primim produsele, noi de aici am comandat rochii pentru eveniment. Eu mai făcusem cu alte ocazii comenzi pe site și mi-am zis că merită așteptarea, mai ales că la noi nu găsești atâtea modele drăguțe.

rochii ocazie mama fiica
click pe poză ca să vedeți modelele!

Alte site-uri cu astfel de ținute sunt:

 • klerenfashion.ro
 • www.zazaboutique.ro
 • www.sassa.ro
 • ro.salomina.com
 • www.ateliercheri.ro
 • rochiteocaziecopii.ro
 • www.byartizan.com
 • sewviolet.ro
 • maruca.ro
 • familyfashion.eu
 • bebic.ro
 • cadoland.ro
set-ii-mama-fiica
click pentru pret!
5 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *