De unde cumperi ținute set mamă – fiică, inclusiv rochii de ocazie?

În curând cumnata mea va fi nașă și i-a venit ei ideea ca ea și fetița ei, care la momentul acela va avea un anișor, să poarte ținute identice.  Am început să căutăm împreună magazine online care vând astfel de ținute mama-fiică, inclusiv rochițe de ocazie pentru ca asta vrem să avem, două rochițe identice, una pentru fetița de un anișor și una pentru mămică.

Trebuie să recunosc că, atunci când am început căutarea, mă așteptam ca oferta să fie ceva mai bogată. În schimb, sunt destul de puține site-uri pe care am găsit îmbrăcăminte la fel pentru fetițe și mămici. Și acolo unde am găsit, articolele nu sunt deloc numeroase, le poți număra pe degete. Totuși, poate vă este de folos să vă arătăm ce hăinuțe de acest fel am găsit și pe unde. Am ales și noi ce ni s-a părut mai ieftin și mai accesibil pentru că pe Facebook am dat peste niște pagini de creatoare de modă cu niște prețuri de ne luase durerea de cap.

Pe acest site am găsit multe ținute mama-fiica. Au câteva modele frumoase treninguri dar și rochii care sunt potrivite pentru un eveniment de genul celui despre care vă povesteam. Au și rochițe de vară, casual, identice pentru mămici și fetițe și paltonașe. Prețurile chiar sunt foarte accesibile după cum puteți vedea AICI.

Pe www.evachic.ro am găsit puține produse, doar câteva seturi pantalon plus bluză și două seturi de rochițe mamă-fiică, dar am vrut să menționez site-ul pentru că are haine de calitate. De aici și-a cumpărat cumnata mea mea hăinuțe de gravidă pe toată perioada sarcinii.  Vedeți modelele AICI.

Cele mai multe și mai frumoase produse set mama fiică am găsit totuși AICI și asta la prețuri foarte bune. Chiar dacă nu e un site românesc și durează 2-3 săptămâni până primim produsele, noi de aici am comandat rochii pentru eveniment. Eu mai făcusem cu alte ocazii comenzi pe site și mi-am zis că merită așteptarea, mai ales că la noi nu găsești atâtea modele drăguțe.

rochii ocazie mama fiica
click pe poză ca să vedeți modelele!

Alte site-uri cu astfel de ținute sunt:

  • www.zazaboutique.ro
  • www.sassa.ro
  • ro.salomina.com
  • www.ateliercheri.ro
  • rochiteocaziecopii.ro
  • www.byartizan.com
  • sewviolet.ro
  • maruca.ro
5 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *