De unde mi-am cumparat eu combina frigorifica ieftina?

Ne cautam de doua saptamani o combina frigorifica la un pret decent. Vechiul frigider dadea semne de oboseala, scoatea sunete ciudate si nici nu mai facea treaba cum trebuie. Am fost in toate magazinele tip supermarket sa ne uitam la oferte si realitatea e ca nu bagau la oferte decat frigidere care nu ne placea pentru ca erau prea inguste sau cine stie ce alte defecte consideram noi ca au. Ca firma, am preferat intotdeauna Arctic pentru ca am crescut cu frigiderele lor si stim ca sunt printre cele mai bune.

Ne-am apucat sa cautam o combina frigorifica artic online si iar ne-am enervat pentru ca majoritatea comerciantilor au preturi foarte mari si mai percep si taxa de transport(chiar si site-urile care trambiteaza ca la o comanda minima de X lei ai transport gratuit, te taxeaza cateva zeci de lei la transportul electrocasnicelor mari si grele. Pana am gasit site-ul asta de pe care nu cumparasem nimic pana acum. Am gasit combina frigorifica pe care ne-o doream AK346++ la cel mai bun pret, cu transport gratuit asigurat de oamenii firmei, nu de niste curieri care sa il transporte in mod necorespunzator. Priviti si voi ce pret mic are combina cumparata de noi![tp_product id=”198724469″ feed=”2618″].

Va garantez ca nu exista mai ieftin in alta parte, decat pe vreo doua-trei site-uri care o sa va spuna ca nu au produsul in stoc si nici nu stiu cand il aduc. L-am comanda dimineata si seara pe la ora 19:00 ne-au adus frigiderul, in stare perfecta, ni l-au dus oamenii pana in bucatarie(in conditiile in care curierii nici macar nu vin cate doi ca sa ti-l dea jos din masina).

Dupa 5 zile de la achizitie, despre produs nu am mare lucru de spus decat ca e de calitate la fel ca toate produsele arctic: raceste rapid, e destul de silentios, are si frigiderul si congelatorul destul de spatioase, are trei spatii de depozitare fructe si legume, consuma foarte putin curent, etc. Daca sunteti curiosi de unde l-am luat, il gasiti aici si va recomand cu toata sinceritatea omului care cauta mereu cel mai bun pret, sa cautati si alte produse de care aveti nevoie tot pe acest site pentru ca au preturi mult mai mici decat alte magazine la toate tipurile de produse si transportul este gratuit la absolut toate comenzile de peste 200 de lei.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *