De unde putem cumpăra casetă luminoasă cu litere din România

De ceva vreme, pe toate rețelele de socializare, apar fotografii în care la loc de cinste stau astfel de casete luminoase LED, cu litere, pe care poți compune un mesaj scurt. Dau foarte bine în special în poze, că tot sunt folosite de către bloggeri la greu, dar pot completa la fel de bine spațiul unei sufragerii moderne. Un mesaj motivațional scurt, un mesaj de dragoste pentru partener, afișate pe o astfel casetă luminoasă cu litere, amplasată pe un raft, pot îmbunătăți starea noastră de spirit.

De unde putem cumpăra o casetă luminoasă cu litere? Ei bine, site-urile din afară sunt pline de astfel de produse și, deși de obicei eu susțin achizițiile de pe site-urile din China, de data asta nu o fac. Eu mi-am comandat două ori un astfel de produs. Odată de pe eBay și mi-a ajuns, dar mi-a ajuns spartă. Acolo am dat 12 dolari pe ea. A doua oară am comandat-o de pe acest site pentru că eu aveam o colaborare cu ei, dar pe asta o aștept de la începutul lui noiembrie și încă nu a venit. Oricum, după cum puteți vedea, este destul de scumpă și voi plăti și TVA pentru ea, dacă va ajunge vreodată. O mai aștept cel mult 2 săptămâni și, dacă nu apare, îmi cumpăr alta de la noi și gata.

De unde putem cumpăra casetă luminoasă cu litere din România

Prin urmare, dacă nu vreți să vă săturați așteptând sau să o primiți gata spartă, eu vă recomand această ultimă variantă. De unde o putem cumpăra de la noi? Se pare că a fost, într-o vreme, prezentă și pe rafturile din magazinele Pepco. Eu am căutat-o și nu am mai găsit-o. Puteți încerca acolo, poate sunteți voi mai norocoși. Apoi, la Jysk o găsiți sigur, dar nu în toate magazinele. De la ei am impresia că o puteți comanda și online, dar nu sunt sigură.

O altă variantă sigură ar fi acest magazin online pe care îl știm cu toții. Au reduceri destul de mari (sigur că prețurile sunt destul de măricele, față de cele de pe eBay, dar v-am zis deja care a fost experiența mea acolo). Din câte vedeți, există mai multe variante de dimensiuni pentru casete luminoase -A4, A3, A5 si cea A6. Depinde ce vă doriți și unde vreți să o folosiți, dar eu as zice că formatul A6 este prea mic.

Și aici găsiți 3 modele de casete luminoase. Au avut mai multe, dar momentan nu mai sunt în stoc (v-am zis că se caută). Sper să le readucă. Cea cu 4 linii, mărime A3, chiar nu mi se pare scumpă deloc.

Deci găsim și la noi casete luminoase LED cu litere și cifre. Ce nu prea găsim la noi? Caractere sau emoticoane pentru ele. Dar pe acelea le putem comanda de pe eBay pentru că, în cazul lor, este mai mic riscul de a le primi rupte. Plus că, fiind ieftine, ajung la poșta locală și nu plătim taxe suplimentare pentru ele.

7 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *