Deals Sale Rosegal și poze cu produsele din ultima comanda pe site

Vă mai amintiți articolul de pe final de noiembrie, în care vă spuneam că am plasat o nouă comandă pe Rosegal? Ei bine, bluza și jachețica au ajuns la mine înainte de Crăciun, le-am pozat, dar nu am reușit să postez articolul până azi, din lipsă de timp. Azi a venit rândul lor!

Bluza cu imprimeu floral

Ea a fost preferata mea de când am plasat comanda. Îmi place foarte mult materialul. Și croiala este simpatica și ne avantajează pe cele care purtăm măsuri mari pentru că vine strânsă sub bust și lărguță în jos. Mânecile îmi place cum cad. Mă temeam că vor fi foarte largi, greoaie, incomode, dar nu sunt deloc așa.

Eu am ales măsura 5XL, care corespunde unui 54 românesc. Mâneca vine mai strânsă pe brațul meu pentru că… așa am eu, brațele groase. Dar nu este incomodă pentru că materialul cedează puțin. Iar imprimeul mie îmi place pentru că dă culoare fără să par o sorcovă. Cam așa arată pozele pe care le-am făcut în această bluză. Momentan produsul nu este pe stoc, dar poate va reveni.

Jacheta albastră cu glugă

Am spus și în articolul precedent că nu înțeleg de ce cei de la Rosegal au încadrat produsul la categoria toamnă-iarnă. Este foarte subțire. Foaie de ceapă. E mai degrabă un hanorac din voal. Eu am luat-o pentru zilele foarte calde primăvară. Știți voi, cele în care e prea cald să iei geacă, dar nu suficient de cald să pleci în mânecă scurtă.

Croiala îmi place, la fel și gluga și buzunarele mari. Cusăturile sunt la locul lor, iar materialul este acceptabil, deși e clar că e sintetic. Bilă albă primește și pentru cele două feluri în care poate fi purtată mâneca (lungă sau ridicată și prinsă cu o baretă spre cot. Ce nu-mi place este că vine mai strânsă pe braț decât bluza și nici nu este deloc elastic materialul, așa că se vede urât și nu voi reuși să o port fără a o duce la croitor pentru ceva modificări.

La prețul pe care îl are, sigur îmi puteam alege ceva mai bun, dar așa e când cumperi online. Cam așa arată pe mine.

Deals Sale Rosegal – ca să cumperi mai ieftin

De ce continui să-mi comand haine online de pe astfel de site-uri, dacă știu că există riscul să nu mi se potrivească? Pentru că hainele mărimi mari nu se găsesc la orice colț de stradă. Și, acolo unde se găsesc, au niște prețuri de te doare mintea și materialele nu sunt cu mult diferite de cele ale hainelor de pe Rosegal, dacă mă înțelegeți.

Pe site-urile astea chinezești hainele sunt mult mai ieftine. Cu atât mi mult dacă urmărești pagina Deals Sale. De curiozitate, să intrați! Bluze la 4 dolari, geci la 9 dolari, rochii la 10 dolari. Sună bine, nu? Treaba e să urmărești zilnic pagina ca să prinzi produsul pe stoc. Acum depinde și se mărime porți pentru că, de regulă, produsele disponibile pe pagina asta cu lichidări de stoc sunt disponibile în 1-2 mărimi rămase. Cine caută la timp găsește și măsuri mari!

Și tot ca să cumpărați mai ieftin, nu uitați de sistemul de puncte care vă ajută să obțineți reduceri. Când dați share unui produs, de exemplu, și sunteți logați în cont primiți un număr de puncte pe care le puteți folosi pentru a scădea din costul total al unei comenzi. La un coș de vreo 40 de dolari, 5-6 dolari îi puteți plăti în puncte.

În plus, în această perioadă, au o ofertă specială de Anul Nou, cu 25% reducere la orice comandă mai mare de 10 dolari. Asta înseamnă 2,5 dolari economisiți din 10, 5 din 20 sau 10 din 40. Și așa mai departe, conform tabelului de mai jos.

Over 10usd, save 2.5usd
Over 20usd, save 5usd
Over 30usd, save 7.5usd
Over 40usd ,save 10usd
Over 50usd, save 12.5usd
Over 60usd, save 15usd
Over 70usd, save 17.5usd
Over 80usd, save 20usd
Over 90usd, save 22.5usd
Over 100usd, save 25usd
Over 110usd, save 27.5usd
Over 120usd, save 30usd
Over 130usd, save 32.5usd
Over 140usd, save 35usd

De reținut că transportul este gratuit la comenzile mai mari de 45 de dolari!

Știți că pe Rosegal aveți și posibilitatea de a câștiga produse gratuit? Știți cum?

20 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *