Deodorante parfumate bio

A alege un deodorant este o adevarata provocare pentru ca pe de-o parte vrem produse care sa asigure o buna ingrijire si sa miroasa frumos dar ne gandim si la sanatatea noastra si suntem constienti ca deodorantele din comert, cu ambalaje colorate atragatoare au eticheta plina de ingredienet care ne afecteaza nu numai pielea ci si starea generala de sanatate.

Eu am decis ca, atunci cand aleg un deodorant, sa nu ma ghidez doar dupa parfum, pret sau cantitate, ci mai ales dupa substantele pe care le are in compozitie si care pot fi benefice sau daunatoare pentru organism. Mizez pe deodorante bio fara parabeni, acei conservanti care sunt in compozitia tuturor cosmeticelor. Studiile din lumea intreaga au dovedit ca parabenii sunt cancerigeni si ei patrund in organism odata cu folosirea acestor produse. Asadar, evitarea lor este indicata si, de altfel, din ce in ce mai multi producatori de cosmetice incearca sa ii elimine din compozitia acestora. Aluminiul care se gaseste si el in deodorante si cosmetice e la fel de daunator, fiind asociat afectiuni grave cum ar fi Alzheimerul.Untitled

Iata de ce am decis ca e mai bine sa imi comand online alternative mai sigure si mai sanatoase la deodorantele din magazine. Am gasit un magazin bio cu preturi mici si mi el cumpar de acolo. Va recomand si voua sa inlocuiti deodorantele cu parabeni si alumiu, cu altele din indreginete 100% naturale si deloc nocive. Puteti alege un deodorant bio fara miros, un deodorant stick sau spray cu piatra de alaun sau cu minerale sau deodorante bio cu parfumuri magice naturale(levantica, menta, portocale, deodorante pudra, de dama sau pentur barbati. Piatra de alaun este cea mai recomandata pentru ca nu impiedica procesul natural al transpiratiei si nu astupa porii. Produsele nu contin alcool sau alti iritanti.  Gasiti aici toata gama de deodorante bio, de la cele mai ieftine pana la cele mai scumpe! Bucurati-va de avantajele deodorantelelor bio la cele mai mici preturi!

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *