Am găsit destinația perfectă de vacanță, pe Holidaynet, la un super preț. Tu ce mai aștepți?

Nu că mă simt deprimată, mă apucă nervii de-a binelea când văd că toată lumea se duce în vacanță, numai eu stau acasă. Unul la mare, altul la munte, unul la nu știu ce festival pe la Sibiu, altul trimite poze la Vulcanii Noroioși sau stă la umbra unui brad, în vreme ce eu mă topesc la umbra blocurilor din cartier. Cum să nu te saturi? Fix cu gândul ăsta m-am trezit astăzi de dimineață – dacă nu plec urgent în vacanță, nu mai fac nimic! La ce bun să muncesc pentru bani dacă nu mă și bucur de ei?

Da, asta cu banii e destul de dureroasă pentru mine. Sunt mai chitroasă din fire. M-am născut cu această calitate și mi-am perfecționat-o în fiecare an al vieții mele. Prin urmare, era dificil la mine: voiam și un loc super fain, cu multe chestii de vizitat, și cazare bună, și păpică bună și să nu mă coste nici prea mult. Deh, așa-s zgârciții, mai pretențiosi! 😀

Mă apuc să caut niște oferte turistice pe la niște agenții. Ce vorbești, dom’le, mai scump ca la Paris! Mai că îmi trecuse de vacanță. Apoi îmi aduc aminte de o tipă. că îmi povestise ea despre o vacanță în Bucovina, pentru care plătise foarte puțin și din care venise cu un zâmbet cât ziua de luni. Pun mâna pe telefon și o sun. Ce s-o dau pe ocolite? O întreb direct cum a procedat ea când a fost în vacanță, dacă s-a dus direct acolo sau a planificat totul cu rezervare, ca la carte. Era la muncă și nu prea putea vorbi. Mi-a zis doar atâta, să intru pe Holidaynet.ro.

Am intrat. M-a întâmpinat direct o fereastră care mă întreba cam pe unde vreau să îmi plimb piciorușele în vacanță, când plănuiesc să ajung acolo, când vreau să  mă întorc, câte persoane iau cu mine și pe ce tip de pat ne-ar plăcea să dormim (pe la pensiune sau la vreun hotel de soi). Nici nu-i nevoie să stau să mă gândesc. Știam exact unde vreau să merg. Am tastat Maramureș pe nerăsuflate, am băgat intervalul 8 – 13 septembrie, că atunci e consortul meu în concediu, am ales varianta unei pensiuni  (mereu când merg în vacanță aleg varianta cazare în pensiuni), am trecut două persoane de găzduit (pe mine și pe ‘mnealui) și mi-am încercat norocul selectând cursorul pentru a-mi arăta locurile de cazare cu tarif mai mic de 100 de lei pe noapte.

Credeți că n-am găsit? Nimic mai greșit. Am găsit, fix la 100 de lei pe noapte, la o super pensiune, Vidra, micuță (cu doar 8 camere, dar toate dotate cu baie – asta e un must have pentru mine), dar cu o curte imensă și superb amenajată, cu piscină interioară, cu parcare, foișor, terasă și multe alte facilități. Unde mai pui că este fix în mijlocul Maramureșului, deci pot sta aici pe toată perioada concediului pentru că de aici o pot lua în orice direcție fără a ocoli prea mult.

Mi-am propus să văd cât mai multe în zonă, în special cimitirul Vesel (despre care am senzația că sunt singura care nu l-a văzut) să vizitez mănăstirile din zonă (nu că aș fi vreo mare credincioasă) dar sunt superbe și unice, să văd toate minunile din muzeele țărănești din zonă, ba chiar să iau la pas satele, admirând arhitectura caselor din zonă, grădinile oamenilor gospodari și obiceiurile locului.

Așa-i că ți-a venit și mai tare pofta de vacanță? Hai și tu! N-ai nevoie de mulți bani, nici de timp să umbli din agenție în agenție. Trebuie doar să tastezi Holidaynet.ro și să intri în portal pentru a-ți găsi cazare pentru concediul la care visezi. Pe site-ul ăsta nu găsești doar cazare Maramureș. Aici sunt listate locații din toată țara, indiferent că vrei să mergi la munte sau la mare, în Orientali, Apuseni sau Meridionali, în Banat, Moldova sau Ardeal. Faci cum am făcut și eu, introduci datele inițiale în formularul de pe prima pagină apoi ți se deschide pagina cu rezultatele căutării tale.

Holidaynet vacanta perfecta rezervare
cazare ieftina Maramures

De acolo te poți orienta direct, în funcție de preț, sau poți folosi filtrele speciale, din sidebar-ul de pe stânga site-ului, pentru a restrânge numărul opțiunilor. De acolo vei seta, de pildă, numărul de stele pe care vrei să îl aibă locul de cazare, tipul acesteia (dacă vrei o pensiune mai degrabă rurală sau una cu mai multe facilități), și chiar orașul exact în care vrei să te cazezi. Eu am introdus regiunea Maramureș și din acest meniu puteam alege orașul în care voiam să mă cazez (Vișeu de Sus, Săpânța sau Ocna Șugatag).

rezervare pensiune Maramures

Când ți-a atras atenția un anumit hotel sau o casă de vacanță, mai trebuie doar să intri pe pagina dedicată acelei locații pentru mai multe detalii (tip de camere, facilități oferite, poziționare, fotografii, prețuri pe tipuri de camere, etc.). Te-ai hotărât asupra unui loc? Nu-ți mai rămâne decât să faci rezervare.

Partea faină e că rezervarea se face fără avans. Nu sună rău deloc, nu? Completezi formularul pentru rezervare cu datele tale de contact, selectând tipul de cameră dorită, numărul de persoane și perioada șederii, și aștepți câteva ore să te sune cineva pentru confirmare. De aici e simplu și cred că te descurci și singur la făcut bagaje și plan de vizitat. Eu te-am ajutat cu ce era mai greu, găsirea destinației perfecte de vacanță și a unui loc de cazare pe gustul și bugetul tău.

Ai toate motivele să începi să-ți planifici vacanța de pe Holidaynet.ro:

  • e cel mai simplu mod de a găsi cele mai mici prețuri garantate;
  • la multe dintre locații vei găsi și păreri postate de alți oameni care s-au cazat acolo înaintea ta (asta te va ajuta să îți faci o idee mai completă despre condiții);
  • poți fare rezervare fără plata în avans;
  • nu plătești nici un tip de comision (nu există costuri ascunse);
  • ai ofertă foarte bogată de locuri de cazare (poți găsi unitățile de cazare folosind formularul, despre care am tot vorbit, sau poți merge direct să selectezi un județ sau o regiune turistică, de jos de tot de pe pagină. Practic, poate nici nu știi unde vrei să mergi, poți intra doar să vezi ofertele de prețuri ca să îți faci o idee și abia apoi. în funcție de ele, să alegi destinația pentru vacanța ideală).
  • aici sunt listate unități de cazare din toate categoriile. Unele portaluri includ doar pensiuni, altele doar hoteluri și așa mai departe. Aici sunt disponibile toate variantele (case oaspeți, case vacanță, cabane, moteluri, hoteluri, vile, pensiuni, apartamente, camping-uri). E clar că e un portal gândit pentru a fi util oricărui tip de turist, indiferent de nivelul său de venit.

Și, ca să nu fiu rea, vă mai dau un pont: căutați tot în partea de jos a paginii Holidaynet.ro și vedeți căsuța pentru abonare la noutăți. Asta vă va asigura acces la cele mai bune promoții. Periodic, veți primi, pe mail, oferte cu prețuri reduse chiar și cu 50%. Așa ceva nu e de ratat, nu?

 

22 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *