Dotarea unui spatiu medical prinde contur cu Sam Medical

Asigurand o gama completa de produse si servicii in domeniul medical. Sam Medical le vine in sprijin tuturor celor care vor sa echipeze un laborator, un spital sau un cabinet deja existent sau care urmeaza sa fie deschis, ca urmare a unui proiect. Aparatura medicala necesara este pusa la dispozitie spre achizitionare in timpul cel mai scurt.

Sam Medical reprezinta optiunea atunci cand este nevoie de solutii la cheie pentru sectorul medical: compania isi ia angajamentul de a pune la dispozitia clientilor produse si servicii incepand din primul moment de planificare si terminand cu executia aferenta si instalarea propriu-zisa a echipamentelor medicale.

In aceste conditii, clientii au la dispozitie o gama larga de aparate medicale si piese de mobilier medical printre care se numara: mese de operatii, ecografe, scaune de consultatie, lampi chirurgicale, defibrilatoare, dulapuri chirurgicale, electrocautere si multe alte. Daca este nevoie, se poate asigura si consultanta de specialitate in vederea achizitionarii de echipamente medicale conform cerintelor clientilor.

Toate aceste produse furnizate provin de la firme specializate din Europa cu care Sam Medical a colaborat si continua sa o faca. Astfel, se urmareste asigurarea de solutii cu un raport calitate-pret excelent de care persoanele interesante sa poata fi cu adevarat multumite.

echipament medical

O colaborare reusita alaturi de Sam Medical

Orice colaborare cu Sam Medical asigura persoanelor interesate o serie de beneficii din moment ce acestea se bucura de diversitatea aparaturii medicale si a serviciilor conexe, servicii personalizate pe masura nevoilor, consultanta din partea unor experti cu experienta in domeniu, oferte complete si adaptate cerintelor, precum si posibilitatea de negociere a tarifelor indicate de furnizori.

Indiferent daca este vorba despre studii de fezabilitate, proiecte in plina desfasurare, planuri de afaceri, cei de la Sam Medical vor fi alaturi de clienti punandu-le la dispozitie aparatura medicala si servicii aferente de instalare si punere in functiune. Echipa companiei dispune de arhitecti si specialisti in proiecte gata oricand sa dea o mana de ajutor pentru a duce la bun sfarsit proiectele clientilor.

De asemenea, printre acestia, se numara si ingineri care urmaresc sa vina in sprijinul clientilor astfel incat toate serviciile si intreaga aparatura medicala furnizata sa corespunda in proiectele atat din tara noastra, cat si in cele din strainatate. Scopul este acela de a amenaja un spatiu modern unde sa poata fi asigurate servicii medicale de inalta calitate.

Pentru ca totul sa se ridice la nivelul asteptarilor, Sam Medical recurge la tehnologii avansate de proiectate si vizualizare 3D astfel incat toti clientii sa fie constienti de alegerea pe care urmeaza sa o faca. Solutii asigurate au in vedere arhitectura spatiului disponibil, mobilierul medical si echipamentele medicale necesare, numarul de personal si, bineinteles, confortul echipei de operare.

In functie de proiectul cu care clientul li se adreseaza, cei de la Sam Medical pot avea in vedere dotarea blocurilor operatorii cu aparatura medicala speciala care sa tina cont de cerintele in materie de presiune si temperatura, a camerelor sterile care, pe langa echipamentele si mobilierul aferent, necesita si produse precum plafon fals sau produsele de igiena si de protectie pentru pereti si nu in ultimul rand, a clinicilor de zi cu aparatura de diagnosticare, chirurgicala si terapeutica.

Solutii la cheie in timpul cel mai scurt

Pentru a raspunde mai bine nevoilor, Sam Medical isi doreste sa discute in prealabil cu clientii, sa le ofere consultanta si asistenta, daca este cazul. In acest fel, se vor putea stabili primele directii de proiectare si de amenajare in conformitate de zonele clientilor si cu bugetul aferent.

Solutiile adecvate vin la pachet cu preturi cat mai avantajoase, iar clientilor nu le ramane decat sa aleaga consultanta pusa la dispozitie de cei de la Sam Medical: odata cu garantia faptului ca vor dispune de solutii integrate si personalizate, pot fi siguri ca vor plati cel mai bun pret pentru dotarea spatiului lor.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *