Echo Kids – cursuri de limba engleza adaptate pentru varsta copilului tau

cursuri limbi straine copii
sursa foto echokids.ro

De-a lungul timpului, am observat faptul ca din ce in ce mai multi parinti opteaza pentru cursuri de limbi straine pentru copiii lor. Astfel de cursuri se fac la centrele specializate, precum Echo Kids.

Daca esti parinte si nu ti-ai inscris inca puiul la un curs de acest gen, poate ar fi momentul sa o faci. Invatarea unei limbi straine aduce multiple beneficii pentru copii (le dezvolta abilitatea de comunicare, dar si pe cea de rezolvare a problemelor, le imbunatateste performantele scolare, le aduce in timp noi oportunitati, etc.).

Copiii invata de cele mai multe ori o limba straina inca de la gradinita. Insa, una e sa inveti o limba straina impreuna cu 15-20 de copii si alta e sa inveti impreuna cu 6-10 copii.

Atunci cand alegi un Centru de Limbi Straine, incearca sa faci o alegere cat mai inteleapta. Eu personal iti recomand Echo Kids. Aici copiii invata limba engleza cu usurinta, ei fiind impartiti pe categorii de varste de la 4 la 17 ani. Grupele de copii sunt compuse dintr-un numar mic de elevi, de la 6 la 10.

Metodele de predare folosite de Echo Kids sunt metode moderne care faciliteaza invatarea cu usurinta a unei limbi straine – jocuri, scenete, improvizatii, cantece, etc. Copiii sunt invatati in ritm antrenant si in maniere distractive, astfel incat invatarea unei limbi straine sa fie o adevarata placere. Invatarea se face atat in scris, cat si oral, iar subiectele abordate sunt de actualitate. La Echo Kids copiilor le este stimulata creativitatea, sunt indrumati sa preia initiativa si sa se specializeze usor-usor pe o limba straina.

Metodele de predare folosite pentru invatarea limbii engleze sunt bazate pe o structura propusa de manualele Cambridge, astfel incat, copilul tau, cand va creste si va da examenul pentru certificarea Cambridge il va lua cu brio. Si daca tot am amintit de acest examen, 92% dintre absolventii Echo Kids au obtinut de-a lungul timpului scorul maxim.

Elevii sunt invatati limba engleza de catre traineri specializati, de catre persoane cu o experienta vasta, dar si de vorbitori nativi. Alaturi de limba straina invatata, copiii de la Echo Kids invata o multime de lucruri legate de cultura poporului a carei limba o invata.

Cursurile se desfasoara in sali incapatoare, frumos amenajate, astfel incat copiii sa vina cu drag la ore.
Pentru mai multe informatii legate de Echo Kids, intra pe site-ul http://www.echokids.ro/.

One Comment

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *