Epilare usoara acasa cu Epilator Philips Lumea SC2004/11 IPL

In asteptarea primaverii, devenim din ce in ce mai preocupate de aspectul nostru fizic. O importanta deosebita acordam picioarelor, pe care ne-am dori sa nu mai fim nevoite sa la epilam atat de des. Solutia e simpla: cu epilator cu IPL(lumina intens pulsata), numarul firelor de par este redus cu pana la 80%, dupa doar patru utilizari. Asta inseamna ca, din 100 de fire de par, dupa patru utilizari vor mai creste doar 20.  Niciodata nu a fost atat de simplu sa te epilezi aproape definitiv la domiciliu. In plus, epilatorul Philips Lumea SC2004/11 IPL Philips are acum o super reducere de aproape 50%. Costa numai 1189 de lei, ppret redus de la 1999 lei. VEZI AICI!
Lumea aplică impulsuri delicate de lumină la rădăcina părului. În consecinţă, părul se aşează natural, iar creşterea părului este inhibată. Repetarea regulată a acestui tratament vă va păstra pielea netedă în fiecare zi.

Studiile noastre clinice au arătat o reducere semnificativă a părului după patru tratamente bisăptămânale având ca rezultat o piele fină, fără păr. Pentru menţinerea acestor rezultate, este suficient să repetaţi tratamentul când este nevoie. Intervalul de timp dintre tratamente poate varia în funcţie de ritmul de creştere al părului.philips-lumea-epilare-ipl

Acum poti beneficia de tehnologia utilizata in cele mai moderne saloane de infrumusetare, direct la tine acasa. Te epilezi comod, rapid si eficient, in confortul propriei case. Afla mai multe detalii despre acest epilator Philips Lumea aici! 

Adecvat pentru o largă varietate de tipuri de păr şi de piele

Philips Lumea are acţiune eficientă asupra părului blond închis (natural), şaten şi negru. Ca şi alte tratamente pe bază de lumină, Philips Lumea NU este eficient la părul roşcat, blond deschis sau alb/cenuşiu. Philips Lumea NU este adecvat nici pentru pielea foarte închisă la culoare.

Philips Lumea are cinci setări reglabile de energie luminoasă pentru a asigura tratamentul delicat, dar eficient. Utilizat corect, tratamentul IPL cu Philips Lumea este sigur şi delicat, putând fi utilizat chiar şi în zonele cu piele sensibilă şi în zonele sensibile ale corpului.
Designul fără fir unic al Lumea este perfect pentru acces maxim şi utilizare uşoară.
Modul principal de aplicare permite mişcarea de glisare pentru aplicare mai comodă şi continuă.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *