Flori pentru prima zi de scoala

Anul acesta, Floria.ro redefinește conceptul primei zile de școală. Colecția „Back to School” si  mută lumina reflectoarelor de la doamnele învățătoare, către mame, care trăiesc cele mai intense emoții când copiii merg la școală sau la grădiniță pentru prima dată.

Designerii Floria.ro au creat o colecție pentru întoarcerea la școală, colecție inspirată de recunoștința pentru uniforma perfect călcată de mama, pentru îmbrățișarea cu care ea ne-a dat curaj înainte de a păși prima dată pragul clasei și pentru nerăbdarea cu care ne-a așteptat să ne întoarcem acasă după prima noastră zi de școală.flori pentru prima zi de scoala

Majoritatea buchetelor sunt multicolore, unele mai apropiate de culorile pastelate ale verii, iar altele de nuanțele toamnei. Trandafirii galbeni, portocalii și roșii sunt, ca de obicei, nelipsiți și însuflețesc cromatica buchetelor. Culorile lor exprimă înțelepciunea, grația, viața și iubirea. Calele, crinii, astromeria, hortensiile, gerbera și orhideele de diferite culori conferă dinamism și personalitate acestei noi colecții. Buchetele includ și o felicitare care poate fi personalizată cu textul dorit.

Vezi aici cele mai frumoase buchete de flori!  

Florile sunt aranjate în coșulețe de răchită, vase din sticlă transparentă ori neagră sau în cutiuțe și vase colorate. Cele așezate în vase de sticlă neagră sau transparentă sunt potrivite mamelor care apreciază în mod deosebit eleganța și grația. Mamelor care au zâmbetul mereu pe buze și sufletul tânăr le vor plăcea aranjamentele din vasele colorate în nuanțe deschise. Coșulețe din răchită le vor încânta pe mamele cărora le place naturalețea și simplitatea.

Fie că-l primește alături de îmbrățișarea caldă a copilului sau alături de o felicitare cu versurile pe care acesta le-a recitat în prima zi de școală, mama se va bucura nespus de buchetul de flori. Astfel, fiind „reinventată”, prima zi de școală capătă noi semnificații, iar mamele încă o zi în care sunt cinstite pentru dragostea și grija pe care o poartă copiilor.

Întreaga colecție creată de designerii Floria.ro cu ocazia Back To School se regăsește pe https://floria.ro/flori-back-to-school/.

Despre Floria.ro

Floria.ro, afacerea care conduce în topul vânzărilor online de flori, a împlinit anul acesta 4 ani de existenta. Floria.ro a câștigat de trei ori titlul “Florăria Anului” la Gala Premiilor eCommerce (2010, 2013 și 2014), dar și peste 30.000 de clienți mulțumiți. Floria livrează flori și buchete în toată lumea și, în peste 150 de orașe din Romania, oferă transport gratuit și livrare în 2 ore. Din toamna 2014, Floria.ro devine Florăria “pentru gentlemanul din fiecare” și îi ghidează pe bărbați sa ofere flori ca niște gentlemani desăvârșiți. Floria.ro este marca atestata Trusted.ro și din 2013 devine prima florărie din Romania care creeaza buchete și colecții unice, în acord cu tendințele internaționale din moda.

Add a Comment

Your email address will not be published.