Flori pentru prima zi de scoala

Anul acesta, Floria.ro redefinește conceptul primei zile de școală, oferind o experiență extraordinară tuturor părinților și copiilor. Colecția „Back to School” aduce în prim-plan nu doar doamnele învățătoare, ci și mamele, cărora le este greu să își îndepărteze emoțiile când copiii lor merg la școală sau la grădiniță pentru prima dată. Emoțiile intense pe care le trăiesc mamele reflectă bucuria și mândria pe care le resimt pentru micuții lor în aceste momente importante de dezvoltare. Floria.ro își propune să fie alături de părinți în această etapă din viața copilului lor, oferind flori și aranjamente florale speciale pentru a marca începutul unei noi călătorii educaționale.

flori pentru prima zi de scoala

Designerii Floria.ro au creat o colecție specială pentru întoarcerea la școală, colecție inspirată de recunoștința pe care o simțim față de uniforma perfect călcată de mama noastră, de îmbrățișarea plină de afecțiune pe care ne-a oferit-o înainte de a păși pentru prima dată pragul clasei și de nerăbdarea cu care ne-a așteptat să ne întoarcem acasă după prima zi de școală, astfel transformând aceste momente în amintiri unice și speciale. Aducem un omagiu acestor momente pline de dragoste și recunoștință prin colecția noastră, care emana eleganță, confort și încredere. Fiecare piesă înfățișează frumusețea și gratitudinea pe care o purtăm în suflete pentru mama noastră și pentru fiecare moment important petrecut alături de ea. Acum, continuăm să ne creștem și să ne afirmăm în educație, având alături mereu această susținere minunată și plină de iubire.

Majoritatea buchetelor sunt multicolore, unele mai apropiate de culorile pastelate ale verii, iar altele de nuanțele toamnei. Trandafirii galbeni, portocalii și roșii sunt, ca de obicei, nelipsiți și însuflețesc cromatica buchetelor. Culorile lor exprimă înțelepciunea, grația, viața și iubirea. Calele, crinii, astromeria, hortensiile, gerbera și orhideele de diferite culori conferă dinamism și personalitate acestei noi colecții. Buchetele includ și o felicitare care poate fi personalizată cu textul dorit.

Vezi aici cele mai frumoase buchete de flori!  

Florile sunt aranjate în coșulețe de răchită, vase din sticlă transparentă ori neagră sau în cutiuțe și vase colorate. Cele așezate în vase de sticlă neagră sau transparentă sunt potrivite mamelor care apreciază în mod deosebit eleganța și grația. Mamelor care au zâmbetul mereu pe buze și sufletul tânăr le vor plăcea aranjamentele din vasele colorate în nuanțe deschise. Coșulețe din răchită le vor încânta pe mamele cărora le place naturalețea și simplitatea.

Fie că-l primește alături de îmbrățișarea caldă a copilului sau alături de o felicitare cu versurile pe care acesta le-a recitat în prima zi de școală, mama se va bucura nespus de buchetul de flori. Astfel, fiind „reinventată”, prima zi de școală capătă noi semnificații, iar mamele încă o zi în care sunt cinstite pentru dragostea și grija pe care o poartă copiilor.

Întreaga colecție creată de designerii Floria.ro cu ocazia Back To School se regăsește pe https://floria.ro/flori-back-to-school/.

Despre Floria.ro

Floria.ro, afacerea care conduce în topul vânzărilor online de flori, a împlinit anul acesta 4 ani de existenta. Floria.ro a câștigat de trei ori titlul “Florăria Anului” la Gala Premiilor eCommerce (2010, 2013 și 2014), dar și peste 30.000 de clienți mulțumiți. Floria livrează flori și buchete în toată lumea și, în peste 150 de orașe din Romania, oferă transport gratuit și livrare în 2 ore. Din toamna 2014, Floria.ro devine Florăria “pentru gentlemanul din fiecare” și îi ghidează pe bărbați sa ofere flori ca niște gentlemani desăvârșiți. Floria.ro este marca atestata Trusted.ro și din 2013 devine prima florărie din Romania care creeaza buchete și colecții unice, în acord cu tendințele internaționale din moda.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *