Folii de protectie pentru orice device

De curand, m-am confruntat cu nevoia de a achizitiona o folie de protectie pentru ecranul unui telefon Lenovo A 606 si nu am gasit nicaieri sa cumpar. Exista varianta sa fac comanda pe e-bay, sa astept o luna sa ajunga din China si sa ma trezesc ca nici nu e buna. Stiu ca multi cauta folii pentru anumite tipuri de telefoane si nu gasesc. Atunci am descoperit site-ul asta pe care scria ca pot taia si oferii folii de protectie de calitate pentru orice telefon sau tableta. Nici nu ma gandisem ca cineva din Romania poate face folii de protectie display la comanda. Mi-am comandat folia de la ei si in cateva zile a sosit cu transport gratuit si perfect taiata, fara nici un coltisor care sa iasa in afara telefonului.iphone-6-in-promotie1-279x151

Sunt de parere ca am obtinut o protectie PREMIUM la un PRET CORECT. Puteti si voi sa comandati o folie de protectie online sau telefonic, fie ca folia pentru modelul vostru de device exista pe site sau nu. La comenzi de peste 60 de lei, veti beneficia de acelasi transport gratuit. Veti gasi pe site o multitudine de materiale video pentru explicarea instalarii si testarea calitatii produselor marca Smart Protection. Aveti de ales intre doua tipuri de folii din Clasic Smart Protection sau Ultra Smart Protection si gasiti peste 500 de modele disponibile pentru clienti si posibilitatea creeri la comanda pentru orice model de device. Folia o primiti cu toate accesoriile necesare si o puteti monta singuri acasa ajutandu-va de filmuletele pe care vi le pun la dispozitie pe site. Vezi aici toate modelele de folii de pretectie! 

Personal, va recomand gama Ultra Smart Protection pentru ca:

  • Ultra Smart Protection ofera o claritate uimitoare a ecranelor, senzitivitate ridicata si confortul unei atingeri delicate.
  • Are un strat anti ulei, acesta oferind protectie impotriva petelor si reducerea semnificativa a amprentelor.
  • Duritatea suprafetei este ceea mai mare existenta in prezent : 9H.
  • Sticla extrem de subtire obtinuta printr-un proces tehnic avansat.
  • Strat de silicon creat special pentru protectia impotriva socurilor.
  • Stratul de silicon adeziv ofera o lipire sigura si fara urme in cazul dezlipirii voite.
One Comment

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *