Gama Gerovital Plant Microbiom Protect – păreri

De ceva zile, în rutina mea de îngrijire a tenului au intrat trei produse noi de la cel mai cunoscut brand românesc – Farmec. Este vorba de trei produse din gama Gerovital Plant 2019, cu ingrediente de origine naturală în proporție de 96%: o apă micelară, un booster pentru vitalitate și strălucire și o cremă hidratantă. Eu le-am primit în cadrul uneia dintre cele mai recente campanii de testare gratuită de produse de pe BuzzStore. Dacă vreți să primiți și voi produse spre testare, trebuie doar să vă faceți cont și să aplicați la campaniile aflate în desfășurare.

Cel mai bun preț al produselor din această gamă îl găsiți aici.

Deși am tenul gras, iar cele trei produse sunt destinate tenurilor normale și mixte, am vrut neapărat să le încerc datorită procentului mare de ingrediente naturale. Le folosesc deja de mai bine de două săptămâni și cred că pot trage câteva concluzii în ceea ce le privește. Dacă ești în căutare de păreri despre ele, ai nimerit foarte bine.

Toate sunt produse în a căror denumire regăsim și sintagma microbiom protect. Asta înseamnă că ele își fac treaba fără a afecta stratul de bacterii bune de la suprafața pielii. Acesta este un mare plus. Produsele au un miros plăcut, foarte discret și, ca toate produsele Farmec, vin cu un preț foarte bun.

Apa micelară Gerovital Plant Microbiom Protect

Apa micelară Gerovital Plant Microbiom Protect

Apa micelară Gerovital Plant cu 96% ingrediente de origine naturală este preferata mea dintre cele trei produse. Lasă pielea curată, fină și hidratată, asa cum trebuie să o facă un produs bun, dar blând, de curățare. Eu am pielea foarte sensibila și, la contactul cu ea, nu am avut niciun fel de reacție neplăcută. O folosesc cu succes și pentru zona ochilor și a buzelor.

În principiu, este un produs adresat tenurilor normale si mixte, dar a mers de minune și pe tenul meu, mai degrabă gras. Surprinzător de bine curăță sebumul, fără să usuce pielea, să stimuleze apariția coșurilor sau a punctelor negre.

Singurul minus ar fi ca îndepărtează greu machiajul rezistent, dar, cum eu oricum ma machiez rar, am doar motive sa o ador. Eu o am în varianta de 150 ml. Este disponibilă și în varianta mai economică, de 400 ml.

Booster Vitalitate și Strălucire Microbiom Protect

Booster Vitalitate și Strălucire Microbiom Protect

Acesta este de fapt un ser prezentat sub formă de fiole. Fiolele se rup simplu, fără risc de accidentare, cu ajutorul dispozitivului inclus în pachet. Se pune produsul în palmă și apoi se aplică pe ten, masând până la absorbția completă.

Se absoarbe în piele mai repede decât mă așteptam. Am mai încercat alte seruri, dar erau prea uleioase pentru tenul meu gras. Acesta, deși este dedicat tenurilor normale și mixte, merge de minune și la mine, având o textura mai lejera. Tenul devine imediat neted, catifelat, parca și mai luminos, dar nu-mi dau seama exact dacă este chiar așa sau este doar o impresia de-a mea. Oricum, hidratează foarte bine.

Pe site nu scrie dacă este un produs cu utilizare zilnică. Recunosc că eu le-am folosit până acum 5 zile consecutiv pentru că bănuiesc eu că zilele de tratament trebuie legate pentru rezultate mai bune. Fiecare cutie conține zece fiole a câte 2 ml de produs și costă puțin peste 40 de lei. În această perioadă îl găsiți pe farmec.ro cu 40% reducere.

Serul se folosește seara, pe tenul demachiat, înainte sau în loc de cremă. Veți vedea imediat de ce zic sau în loc de cremă.

Crema Hidratantă Microbiom Protect

Crema Hidratantă Microbiom Protect

Este o super cremă. Are o textură densă, nu se scurge printre degete, este foarte ușor de aplicat și semi-lejeră. În cazul meu însă, ea trebuie aplicată imediat după curățarea tenului cu apa micelară, adică pe tenul curat. Dacă folosesc întâi booster-ul și apoi vreau să vin cu cremă, este prea mult pentru mine și crema nu se absoarbe. Repet, eu am tenul gras. De asta ziceam de ser că îl aplic în loc de cremă. Serul îl folosesc seara, iar crema dimineața.

Efectul este imediat și în același timp de durată. Pielea devine imediat mai moale, mai catifelată, mai elastică, iar hidratarea se menține. Pentru că nu este foarte grasă, eu o folosesc și ca bază de machiaj. Machiajul nu alunecă, tenul se îngrașă, nu se simte agresat de acest produs. Nu am avut probleme cu iritații sau erupții.

Concluzia pe care o pot trage judecând după comportamentul tenului meu în relație cu aceste produse este că au ingrediente foarte prietenoase cu pielea. Recunosc că nu am analizat eticheta. Pentru mine e suficient ce-mi spune pielea mea. Raportul calitate-preț este unul foarte bun, singurul produs puțin mai scump fiind boosterul. Eu zic că merită încercate. Apa micelară sigur o voi recumpăra. V-am spus deja că este produsul meu preferat din cele trei. Booster-ul nu simt că îmi trebuie neapărat și este și mai scump, iar cremei îi lipsește efectul de matifiere pentru fi perfectă pentru mine.

2 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *