Graviola Star de la Ayurmed – supliment alimentar anticancerigen

Cancerul este o afecțiune care ucide zilnic foarte mulți oameni. Tuturor ne este frică de el, dar puțini știm care sunt cauzele care duc la apariția sa. Cheia prevenției este să adopți un stil de viață sănătos. Asta nu înseamnă doar să ai grijă ce mănânci. Este adevărat că o alimentație echilibrată vine să asigure tot necesarul de vitamine, nutrienți, antioxidanți necesari pentru a scădea șansele de apariție a celulelor canceroase în organism. Dar la fel de mult contează cât de bine de odihnim, cât de mult ne stresăm, cât de curat este aerul pe care-l respirăm, de cât de des și pentru cât timp ne expunem la radiații, cât de aproape de greutate normală suntem.

În plus, și suplimentele alimentare ne pot ajuta în prevenția și tratarea cancerului. Mărturiile multora vorbesc despre puterea naturii, iar studiile le susțin. Una dintre plantele cu mare potențial anticancerigen este graviola. Mai precis fructul acestui copac tropical au fost testate aproape două decenii de către cercetătorii americani  și s-a dovedit că este mai eficient decât chimioterapia. Graviola conține peste optzeci de substante acetogenine care blochează accesul celulelor canceroase la energia de care eu nevoie pentru a se dezvolta. În lipsa energiei care le hrănește, acele celule mor.

În 2002, în Japonia, s-a făcut un studiu pe șoareci care aveau cancer la plămâni. Au fost împărțiți în 3 tabere: unii nu au primit tratament deloc, alții au primit medicația clasică, iar ultimul grup a fost tratat cu acetogenin din Graviola. În 14 zile, 80% din cei fără tratament au murit. Din cei pe tratament clasic au murit doar jumătate. Cea mai mare surpriză a fost la cei tratatați cu acetogenine din fructele de Graviola – toți în viață și cu tumorile reduse cu aproape 60%.

Graviola Star de la Ayurmed

Unul din suplimentele pe bază de Graviola pe care le puteți folosi pentru prevenirea sau tratarea cancerului este Graviola Star de la Ayurmed. Nu fără a merge la medic și a urma și sfatul lui! Nu că nu am încredere în remediile ayurvedice. Dacă era așa, nu aș fi scris despre acest produs. Eu chiar am și încredere și rezultate cu ele (alte produse, nu acesta), doar că susțin colaborarea și comunicarea cu medicul. Luați ce v-a prescris medicul și întrebați dacă puteți completa tratamentul și cu un astfel de supliment!

Vezi AICI pret!

Graviola Star de la Ayurmed tramament naturist cancer

Graviola Star este un supliment alimentar anticancerigen 100% natural, din plante medicinale indiene care apără organismul de formarea acelor celule anormale care dau naștere diagnosticului crunt de cancer. Fiind un bun antioxidant, Graviola protejează celulele de stresul oxidativ și de tot ce înseamnă proces degenerativ sau îmbătrânire prematură la nivel celular. Care sunt beneficiile utilizării unui astfel de supliment?

  • prin conținutul bogat în vitamina C 20 mg/100 gr. produs, întărește sistemul imunitar și ține bacteriile, virusurile sau infecțiile la distanță.
  • conține carbohidrați complecși și fructoză care ne dau energie și tărie mentală și fizică.
  • conține fibre care contribuie la un tranzit intestinal bun, iar asta este o condiție de bază pentru menținerea organismului sănătos prin eliminarea la timp a toxinelor și împiedicare acumulării lor la nivel celular.
  • are acțiune benefică ca tratament de detoxifiere a ficatului și este chiar adjuvant pentru regenerarea ficatului și a pancreasului.
  • protejează de boli de inimă și afecțiuni circulatorii.
  • întărește sistemul osos.
  • combate depresia și stările anxioase.
  • contribuie la reglarea pe cale naturală a valorilor glicemiei.
  • distruge celulele canceroase fără a le afecta pe cele sănătoase, așa cum face chimioterapia – este un soi de medicament citostratic natural.
Graviola Star

Având o asemenea influență benefică asupra organismului nostru, fructul de Graviola reușește nu doar să prevină și să încetinească evoluția unui cancer, ci chiar să contribuie la vindecarea lui. De-a lungul anilor, și-a dovedit eficiența în multe cazuri de cancer de colon, de sân, de ficat, de pancreas, de prostată sau pulmonar. Acest supliment natural de la Ayurmed conține un procent destul de mare de extract de Graviola. Pe lângă el, mai găsim în compoziție și turmericul (curcumina), excelent antioxidant și el aliat în lupta cu cancerul.

Graviola Star

Cu alte cuvinte, Graviola Star este un produs care poate veni în sprijinul pacienților dianosticați cu cancer (rezultatele depind de tipul de cancer și de cât de avansată este boala), dar poate fi consumat și de cei care pur și simplu vor un sistem imunitar puternic, protejat de stresul oxidativ și de infecții, o circulație sanguină bună, pereți vasculari sănătoși, care au nevoie de un supliment pentru detoxifiere și pentru susținerea producției unei cantități optime de globule roșii care să le combată pe cele albe când vor să pună stăpânire pe organism. Graviola Star are acțiune benefică și în refacerea florei intestinale, tratarea constipației și a hemoroizilor, prevenirea și tratarea bolilor hepatice, cardiace și articulare (artrita).

O cutie de Graviola Star cu 100 de tabelete costă aproximativ 60 de lei. Este un produs accesibil ca preț, pe care-l găsiți în farmacii, la magazinele tip plafar sau online pe www.ayurmed.ro. O cutie cu 100 de pastile vă ajunge pentru aproximativ 2 săptămâni (se iau 1-2 pastile de 3 ori pe zi). Durata tratamentului este de 3-6 luni.

Toate suplimentele alimentare naturale din plante ayurvedice de la Ayurmed, sunt avizate de Institutul Național de Cercetare – Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare (IBA) prin Serviciul Național pentru Plante Medicinale, Aromatice și Produse ale Stupului (S.N.P.M.A.P.S) – București.

 

21 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *