Haine ieftine pentru gravide

Acum câteva zile am pornit împreună cu cumnata mea la căutare de haine pentru gravide. Ea este însărcinată în 6 luni și până acum a mai dat-o cotită cu hainele pe care le avea în dulap. De acum nu se mai poate și are nevoie de haine speciale pentru o femeie însărcinată. Burtica nu mai vrea să încapă în blugii de odinioară și nici măcar rochiile normale mai lărguțe nu îi mai vin bine. Ea poartă mai mult stilul casual, axându-se preponderent pe pantaloni dar avea nevoie și de două rochii de ocazie pentru graviduțe. Cum nu o dau banii afară din casă, mai ales că trebuie să strângă bani pentru bebe și pentru operație pentru că i s-a recomandat să facă cezariană, am căutat haine mai ieftine pe care să și le poată permite.

Haine ieftine pentru gravide

Foarte multe bluze, practice și comode, majoritatea din bumbac de bună calitate, și pantaloni de tot felul, de la blugi skinny până la pantaloni drepți, colanți și pantaloni sport, am găsit pe www.bonprix.ro. Fiind un magazin pe care îl cunosc bine pentru că și eu îmi cumpăr haine măsuri mari de la ei, i l-am recomandat ca fiind serios. Și-a comandat de AICI o salopetă din denim pentru gravide, un mantou și un tricou simplu cu mâneci lungi.

Surpriza a fost că am găsit haine de gravide, inclusiv lenjerie intimă de bună calitate, la reducere pe www.eMAG.ro. A fost prima dată când am comandat haine din acest magazin și am fost foarte mulțumite de produsele primite. Am cumpărat colanți foarte ieftini, două bluze colorate și o cămașă albă plus două cămăși de noapte pe care le-a pregătit deja pentru maternitate.

bluze și colanți maternitate

lenjerie intimă gravide
rochie de ocazie pentru gravidă

La capitolul rochii pentru gravide i-au plăcut foarte mult două modele de pe www.StarShinerS.ro dar am renunțat la ele pentru că nu s-au părut puțin cam scumpe. Scumpe pentru bugetul nostru. Altora poate li se vor părea accesibile. Apoi am poposit AICI, de unde am cumpărat tot ce înseamnă lenjerie intimă, doua sutiene, unul alb și unul negru pentru acum, două pentru după naștere, speciale pentru alăptat, chiloți speciali pentru femeile însărcinate, fără cusături, dresuri pentru gravide și două capoate pentru maternitate. Trebuia să găsim neapărat și două rochii speciale pentru două evenimente, unul de zi și unul de seară. Pentru cununia la care va participa peste o săptămână am găsit o rochie foarte drăguță, deasupra genunchiului, cu pliuri foarte comode pentru burtică, cu mâneci 3/4, dintr-un material plăcut la atingere. Este culoarea prunei, are un accesoriu foarte fain deasupra burticii și o bentiță asortată cu accesoriu metalic auriu. Ni s-a părut că are un preț bun. 

A doua rochie dorită n-am reușit să o găsim online. Aveam nevoie de o rochie de seară și am ajuns la concluzia că la capitolul rochii de ocazie pentru gravide nu prea se găsește nimic online. Vom căuta și prin magazinele fizice. Per total, noi am fost mulțumite de hainele cumpărate și de ofertele găsite. N-am luat nici cele mai ieftine produse dar nici pe cele mai scumpe. Am încercat să alegem lucruri faine la prețuri reduse, acolo unde am găsit oferte bune, sau ne-am orientat spre piese puțin mai scumpe dar cu un material mai bun.

Alte magazine online în care mai găsiți haine pentru gravide online sunt:

  • www.elfbebe.ro
  • www.rodina.ro
  • www.confectiigravide.ro
  • www.joliemaman.ro
  • happymommy.ro

Lista rămâne deschisă. Voi de unde vă cumpărați hăinuțe ieftine pentru femei însărcinate? Mie mi se pare că sectorul acesta este foarte neglijat de magazinele cu îmbrăcăminte. Păcat pentru că maternitatea este o perioadă tare frumoasă, în care viitoarele mămici ar trebui să poarte haine cât mai diverse, colorate, comode.

2 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *