Haine măsuri mari – Geacă de iarnă ieftină pentru bărbați

A trecut ceva vreme de când am plasat această comandă pe Dresslily – site-ul de unde cumpăr câteodată haine măsuri mari. Produsele au ajuns la mine de vreo 2 săptămâni (la vamală, dar nu am plătit nimic în plus), doar că nu am reușit să fac poze și să scriu despre ele până acum. Azi am ieșit puțin la plimbare și am făcut o mică ședință foto. Am avut mai multe produse incluse în comandă, printre care și un bec LED colorat cu telecomandă și un rucsac drăguț, dar despre ele voi scrie zilele următoare. Pe ordinea de zi avem această geacă pentru bărbați măsură mare.

geacă ieftină pentru bărbați

Soțul meu este destul de grăsun, la fel ca mine.  Are 175 cm înălțime și 120 kg. Poartă de obicei măsura 56 la hainele românești, așa că am avut mari emoții că geaca pe care am comandat-o eu, măsura 5XL, nu i se va potrivi. Ei bine, de ce mi-a fost teamă nu am scăpat pentru că îi este cam strâmtă la burtă, dar îi place atât de mult geaca, încât a promis că după sărbători slăbește!

Geacă de iarnă ieftină pentru bărbați

La umeri și la brațe nu incomodează deloc, deci măsura este bine aleasă, doar burtica e cam mare.

geacă de iarnă bărbați măsuri mari

De ce am ales acest model? Pentru că-l mai văzusem pe niște site-uri din Marea Britanie la un preț dublu și îmi plăcuse mult aspectul ei. Materialul exterior, se poate vedea și la ei pe site, din pozele de detaliu – pe care le puteți vedea aici, este foarte mișto, nu e genul ăla lucios, care foșnește la cea mai mică mișcare. Este forte plăcut la atingere, un amestec de bumbac și alte fibre care nu dă aspectul acela ieftin și de proastă calitate.

măsuri geci dresslily

Este o geacă groasă, de iarnă. Ne-am plimbat destul de mult azi prin părculeț și l-am întrebat pe soțul meu dacă nu cumva transpiră în ea. Nu transpirase deloc, ceea ce înseamnă că materialul permite pielii să respire. Nu știu din ce este căptușeala, dar materialul interior este foarte calitativ, nu vorbim de fâșul ăla foarte subțire, prost cusut și care se rupe după 2 săptămâni de utilizare.

geacă ieftină dresslily

Gluga căptușită cu blăniță este nu doar utilă, ci și mișto croită. Nu e gluga aia imensă cât un clopot de biserică. Urăsc gecile la care, când pui gluga pe cap, pierzi orice contact cu lumea înconjurătoare. Fermoare de calitate, capse care se închid ușor și stau închise, detalii mici care îi dau un aspect foarte fain – este una dintre cele mai bune alegeri pe care le-am făcut de când tot fac eu shopping pe site-urile din afara țării.

Momentan mărimile mari s-au epuizat la acest model, dar găsiți pe site alte modele de geci măsuri mari, destul de multe, la prețuri foarte bune.

În poză mai avem o pereche de blugi no-name și o pereche de adidași Nike – cei de aici.

5 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *