Idei de incalzire pentru o locuinta mica

Atunci cand ai de-a face cu o locuinta mica, precum o garsoniera, exista multe dezavantaje si avantaje. Dezavantajul de a nu avea suficient spatiu cateodata si faptul ca nu poti sa depozitezi prea multe lucruri, este compensat cu faptul ca se poate curata si intretine usor, dar si de faptul ca se incalzeste la fel de usor.

Desi pana acum m-am bazat pe incalzirea de la blocul in care locuiesc, am decis ca anul acesta voi apela la o forma mai eficienta si economica de a ma incalzi.

idei incalzire

Am descoperit ca pe site-ul Dwyn.ro sunt o multime de aparate de incalzire la preturi foarte convenabile. Desi gama lor de produse pentru incalzire acopera o gama mare de aparate, am decis ca voi cumpara o aeroterma ceramica 1500W Tarrington House CH1500N.

Aceasta aeroterma este dotata cu un termostat ajsutabil, astfel incat utilizatorul sa poata selecta nivelul de incalizre. Aeroterma Tarrington House CH1500N are protectie pentru supraincalzire, 2 trepte de putere, o functie oscilanta si functie de ventilare.

Acest aparat de incalzire este ideal pentru orice garsoniera, deoarece datorita functiei de oscilare va putea distribui aerul cald uniform in toata camera. Cei 1500W pe care ii ofera aeroterma sunt suficienti pentru a incalzi o incapere de pana la 30 metri patrati. Ceramica aerotermei ajuta  la obtinerea unei temperaturi constante, iar aeroterma va continua sa degaje caldura chiar si dupa ce este oprita.

Costurile pentru a obtine caldura, folosind aeroterma ceramica 1500W Tarrington House CH1500N, sunt minime, deoarece pentru o garsoniera sau incapere mai mica nu trebuie tinuta mult timp in functiune, iar, daca casa are izolatie buna, in mai putin de o ora caldura se va raspandi in intreaga incapere.

Magazinul online Dwyn.ro a fost alegerea mea, deoarece mi-am dorit un apart de incalzire eficient, la un pret avantajos. Gama lor de produse detine o multime de oferte pentru aeroterme, seminee electrice si alte dispozitive. Este perioda ideala pentru a face astfel de achizitii!

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *