Importdirect.ro – locul unde găsești produse makeup mai ieftine

Toate femeile ne dorim să avem cât mai multe produse de machiaj. Pentru a ni le permite pe toate, trebuie să căutăm locuri din care le putea cumpăra mai ieftin. Dar nimeni nu vrea cosmetice ieftine cu riscul de a fi de proasta calitate, a te trezi cu iritații, alergii sau cu machiaje care nu țin. Prin urmare, azi vreau să-ți fac cunoștință cu un site pe care am găsit produse makeup mai ieftine. Și, când zic asta, nu mă refer la produse aparținând unor branduri de care nu a auzit nimeni, ci de produse de calitate, aparținând unor nume mari din industria cosmeticelor. OPI, Nivea, Rimmel, Maybelline, L’Oreal Paris, Bourjois, Max Factor, Garnier, Eveline sunt doar câteva dintre ele.

Site-ul este importdirect.ro. Probabil ați intuit, după nume, că vorbim despre un importator direct. De aici și prețurile mai mici. Produsele nu mai trec pe la diverși intermediari care adaugă fiecare ceva la prețul lor. Vorbim despre un site pe care nu găsim doar categoria de machiaj, ci și produse de îngrijire personală (inclusiv pentru bebeluși, unde aveți scutece Pampers la super prețuri. Verificați aici!), produse pentru casă, detergenți și multe altele, toate la prețuri mult mai mici decât cele de pe alte site-uri.

Eu mă rezum azi la secțiunea parfumuri/machiaj pentru că de aici sunt primele produse care au ajuns la mine de la Import Direct. Veți vedea imediat, după calcule, că nu am exagerat deloc atunci când am spus că sunt cele mai ieftine produse de makeup. Iată ce produse am avut în coș și cât a costat fiecare, comparativ cu prețurile practicate de alți comercianți!

  • L’Oreal Pudra pentru fata 9g Perfect Match 5.R/5.C Rose Sand – 20,23 lei, comparativ cu 30-50 de lei pe alte site-uri.
  • L’Oreal Pudra pentru fata BB 9g Heller Hauttyp – 17,10 lei, comparativ cu 30-40 de lei pe alte site-uri.
Pudra L'Oreal Paris BB Heller Hauttyp si True Match
  • Maybelline Pudra Bronzanta 15g Dream Sun nuanțele 1. Light Bronze și 2.Golden – 17,73 lei, comparativ cu 24 de lei, cel mai mic preț găsit pe alte site-uri.
pudra bronzanta Maybelline
  • L’Oreal Lac de unghii+Protector Nr:132 Painty Pink – 6,99 lei, comparativ cu 12-15 lei pe alte site-uri.
L'Oreal lac de unghii 2in1
  • Bourjois Luciu de buze 7.7 ml Rouge edition nr.05 Fuchsiamallow – 12 lei, față de 30 de lei pe alte site-uri.
Bourjois Luciu de buze 7.7 ml Rouge edition nr.05 Fuchsiamallow

Tragem linie și adunăm! 6 produse ale căror prețuri adunate nu trec de 100 de lei. Mie mi se pare foarte bine. Menționez că produsele achiziționate de mine nu sunt de fabricație recentă, adică 2019, dar sunt în termen, pe verificate.

Sunt și două probleme cu acest site și vreau să vă spun eu despre ele, să nu ziceți apoi că nu ați știu. Prima este comanda minimă care este de 200 de lei. Nu puteți comanda de mai puțin. A doua este taxa de transport care se calculează în funcție de greutatea coletului. Cumpărătorul va putea cunoaște valoarea costului de transport în secțiunea “finalizare comandă” așa că atenție! Doar comenzile de peste 3000 de lei (magazinul preferând vânzarea en-gros) beneficiază de transport gratuit.

Probabil că-ți spui că degeaba au ei cele mai mici prețuri la produse de makeup în condițiile astea. Cine cumpără produse de machiaj de 200 de lei? Așa cum am spus, gama de produse comercializate este mult mai largă. Ai în același loc multe produse pentru îngrijirea părului și a corpului, detergenți de tot felul, produse pentru uz casnic, adică ai ce comanda de 200 de lei. Plus că mai există și varianta asocierii. Suni 1-2 prietene/vecine, le povestești despre prețurile mici și vă combinați la o comandă. Costul transportului se împarte și fiecare își cumpără produsele necesare la un preț foarte mic. Eu zic că merită.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *