Imprimanta ieftina sau scumpa?

Atunci cand facem o achizitie mai importanta intrebarea din titlul acestui articol este probabil una din primele intrebari care ne vin in minte atunci cand ne gandim la respectivul lucru. Pentru ca acest principiu este valabil si atunci cand se achizitioneaza imprimante in cele ce urmeaza sper ca voi oferi un raspuns cat mai exact la intrebarea din titlul acestui articol.

Din punctul meu de vedere prima intrebare care trebuie sa ne-o adresam atunci cand vrem sa achizitionam o imprimanta este scopul in care aceasta va fi utilizata. In functie de acest raspuns putem sa ne facem o idee despre caracteristicile pe care trebuie sa le aiba imprimanta pe care urmeaza sa o achizitionam. Daca respectiva imprimanta va fi utilizata in scop comercial atunci cu siguranta ca cel mai bun raspuns este achizitionarea unei imprimante scumpe. De ce? Nu pentru ca ai dispune de un buget de achizitii mai mare ci pentru ca aceasta solutie este din punct de vedere financiar mult mai eficienta.

copiatorChiar daca pretul de achizitie este unul mare, intretinerea acesteia precum si calitatea superioara fac dintr-o imprimanta mai scumpa ca pret alegerea perfecta pentru cei care doresc sa o utilizeze in scop comercial. De asemenea functiile pe care le ofera un astfel de dispozitiv sunt mult mai multe fata de o imprimanta ieftina. Pentru ati face o idee despre functiile pe care le ofera o astfel de imprimanta iti recomand accesarea Ecopier.ro. Prin intermediul acestui site vei putea achizitiona copiator A3, copiator color precum si copiator Kyocera TaskAlfa 2551ci.

Daca nu doresti sa utilizezi imprimanta in scop comercial atunci achizitionarea uneia la un pret mare nu mai reprezinta o idee atat de buna. De ce? Pentru ca nu iti vei putea amortiza investita din moment ce nu scoti profit de pe urma ei. Acest lucru nu inseamna ca nu recomand achizitionarea unui astfel de dispozitiv ci zic doar ca din punct de vedere financiar nu este rentabil, cel putin din punctul meu de vedere.

In concluzie, dupa cum probabil deja ti-ai dat seama, raspunsul la intrebarea aflata in titlul acestui articol depinde in mare masura de scopul in care vrei sa utilizezi respectiva imprimanta.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *