Inaltator auto pentru copiii care merg alaturi de parinti in excursii lungi

Inaltatorul auto este un fel de scaun auto, mai mult sau mai putin. Acesta are in componenta sa doar partea de jos a scaunului auto, rolul sau este simplu, acela de a-l inalta pe prichindel pentru a zari mai bine frumusetiile care il inconjoara. Insa, sunt folositoare si parintiilor pentru ca astfel prichindelul, care nu mai incape in scaunelul auto, poate purta centura de sigurata.

Pentru ca a venit momentul in care faceti impreuna excursii si nu te mai temi de programul pe care si-l da peste cap daca plecati in concediu, este timpul sa-i achizitionezi un inaltator auto. „Acum nu mai este mic, el acum poate sa mearga oriunde cu mami si cu tati”, acum vrea si el/ea cu voi oriunde unde va duceti.

Pentru ca stii ca familia are nevoie de concedii, de relaxare, de clipe care se transforma in amintiri, ai nevoie de un inaltator auto de pe magazinul IlBambino.ro

Il Bambino este un magazin online care comercializeaza produse utile in cresterea copiilor, iar producatorii acestora sunt cei recunoscuti international.

Inaltatorul auto potrivit prichindelului cu peste 15 kg

Inaltatorul auto se adreseza prichindeilor cu greutatea cuprinsa intre 15 kg si 36 kg, deci, destul de maricei incat sa mearga in concedii si la drumuri lungi cu mami si cu tati.

Veti gasi modele variante in cadrul magazinului online IlBambino.ro, precum:

  • Inaltatoare auto pentru micuti cu diferite desene – copilasul tau a facut o selectie si si-a ales personajul preferat din desene animate, astfel au aparut in casa ta perne cu Donald Ducjk, paturici cu Mickey Mouse si tot felul de alte lucruri. Il Bambino, cunoscand detaliile acestea din viata unui parinte, va pune la dispozitie diferite inaltatoate pentru copii cu personajele preferate din desenele animate
  • Inaltatoare auto pentru mai multe etape –  acestea pot fi folosite pana la varsta de 9 ani, depinde cat de dezvoltat este copilul tau
  • Inaltatoare auto pentru printese si pentru aventurieri – veti gasi disponibile pe IlBambino o varietate de modele de inaltatoare auto atat pentru fetite, cat si pentru baietei

Cu un astfel de inaltator auto pentru copii, parintii vor avea curajul de a-l lasa pe cel mic singur in spate, pentru ca il vor stii in siguranta, cu centura de siguranta a masinii puse.

Fara jocuri de tipul: „Imi dau centura jos!”, nu in timpul excursiilor, de fapt, niciodata.

Inaltatoarele auto pentru neastamparati

In cazul in care aveti probleme de tipul: „Nu vreau centura de siguranta!”, incercati sa-i explicati prichindelului dumneavoastra cat este de importanta aceasta, care este rolul ei.

Nu uitati! Cel mai bun exemplu sunteti voi, parintii lui! Asa ca, purtati tot timpul centurile de siguranta, in special atunci cand sunteti cu micutul in masina, si aratati ca si voi o purtati tot timpul si ca nu va deranjeaza cu nimic.

Odata pusa centura incercati sa-i spuneti ca acesta este motivul pentru care i-ati luat inaltatorul auto pentru copii, ca in sfarsit sa calatoriti impreuna si sa faceti cele mai interesante excursii pline de aventuri!

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *