Înșelată cu Ledia. Soțul meu are o aventură cu o bandă cu LED

Tu cum crezi că ai reacționa dacă ai fi în locul meu? Nu te grăbi să spui că ție nu ți se poate întâmpla așa ceva. Și soțul tău ar putea fi chiar acum pe Ledia și tu să nu știi. Nu, n-am greșit, nu Lidia, ci Ledia. Cine e Ledia? Vei afla mai târziu. Acum ascultă bine povestea mea, despre cum mi-am prin soțul înșelându-mă cu ea. Nu e ficțiune, e cruda realitate.

Era sâmbătă seara și eu mă pusesem să dorm. Pe dumnealui îl lăsasem în sufragerie cu jocul ăla care i-a luat mințile. Îl uram pentru că stă noaptea să se joace. Îmi mai ținea și lumina aprinsă cu orele, pentru că altfel nu vede tastele în timp util ca să apuce să împuște inamicul. N-am adormit. Am urmărit un film și, la finalul lui, am realizat că în seara aceea nu era lumina aprinsă în sufragerie. Se vedea ceva lumină dar sigur nu era lumina unui bec. Noi folosim numai becuri LED care luminează serios, nu se joacă. Mi-a trecut prin minte că o fi făcut rost de o lampă de birou și cu gândul ăsta am deschis iute ușa să verific.

Atunci i-am surprins împreună. El stătea pe scaun, cu căștile pe cap. Nici nu m-a auzit când am intrat. Erau atât de aproape unul de altul și se simțeau așa de bine împreună, că nu aveam cum să nu fiu geloasă. El zâmbea și ea îl privea de sub suportul superior al biroului (cel pe care stă așezat monitorul). N-am mai răbdat, i-am dat una peste căști, genul de palmă dată în glumă:

– Ce faci aici, tinere?

– Vai, ce m-ai speriat. Mă distrez și eu puțin cu World Of Tanks și cu Ledia. Ești geloasă?bandă cu LED

Ca să scurtez suspansul, inculpata era o simplă bandă cu LED și Ledia era de fapt ledia.ro, magazinul din care o cumpărase. Și-o dorise de câteva luni, dar eu nu fusesem de acord cu achiziționarea ei. Aveam impresia că va lumina prea slab și că am da banii de pomană pe ea. Evident că nu m-a ascultat și și-a comandat-o. Niciodată nu mă ascultă. Acum își zâmbeau în sufrageria noastră și lumina albastră de la banda LED îi mângâia degetele alergânde pe tastatură.

Eram impresionată de intensitatea luminoasă de care erau capabile cele 60 de LED-uri (câte intră pe un metru de astfel de bandă). Aș fi putut lesne să scriu un articol pe tastatura lui (pe care nu mă descurc dacă nu o văd, eu fiind obișnuită cu cea de laptop) la acea oră din noaptea. Literele de pe taste se vedeau perfect. Parcă mi-aș pune și eu în dulap, mai ales că se și montează al naibii de simplu (are o parte adezivă și se aplică prin lipire). benzi-cu-led

Cu toate astea am continuat să fiu geloasă o bună bucată de vreme. Geloasă pentru că, în loc să ne uităm la un film împreună, el stă și se joacă până noaptea târziu. Acum nici nu-i mai puteam reproșa că mă deranjează lumina. Doar avea bandă cu LED.  Apoi, într-o zi, mi-am amintit de cum îmi povestise el, în noaptea aceea, despre experiența lui cu Ledia.ro, de cât de entuziasmat era că îi livraseră banda în mai puțin de 24 de ore și am intrat și eu pe site.

Inițial căutam oferte la becuri LED pentru iluminat interior. Apoi am văzut secțiunea cu benzi LED și am intrat, mai mult din curiozitate, să văd prețurile. Când colo, surpriză! Mi-a venit o idee strașnică de răzbunare. Nu știu de ce îmi imaginasem eu că există doar benzi monocrome, majoritatea albe și doar 2-3 modele galbene sau albastre. Am descoperit acolo benzi cu LED colorate și chiar multicolore. Atunci mi-a picat fisa. Mai văzusem genul ăsta de benzi într-un club dar și la o petrecere de majorat acum vreo 5 ani (sărbătorita asigurase iluminarea și decorul cu benzi cu LED). Carevasăzică banda cu LED are dublu rol: practic și estetic.

Dacă el alesese să mă înșele cu o bandă albastră care-i oferea suficientă lumină pentru jocuri în nopțile târzii, eu de ce nu aș achiziționa benzi multicolore pentru a-mi decora casa de Crăciun? Am o nebunie a mea cu treaba asta. Aș pune mii de beculețe în curte și în casă, dacă n-ar țipa toți la mine că se învârtește contorul precum titirezul când le bag în priză. Cu un decor de genul ăsta n-aș supăra pe nimeni pentru că benzile se alimentează de la niște surse pe care le achiziționezi separat și consumă oricum foarte puțin.

Ca să fie treaba treabă și să mă răzbun pe îndelete, n-am să mă mulțumesc cu benzile simple ieftine, ci am să-mi comand benzi digitale care pot fi controlate din telecomandă. Se anunță un Crăciun de vis, nu? Depinde din punctul cui de vedere privim lucrurile 😀 . Oricum scăpăm mai ieftin pentru că, tocmai când terminasem de făcut calculul la benzi, surse și controller, mi-a sărit în ochi secțiunea cu Kit-uri complete (seturi care au banda, telecomandă și sursă) și acestea sunt mai avantajoase ca preț decât atunci când cumperi fiecare produs separat.

Uite așa am ajuns eu prietenă bună cu amanta soțului meu, Ledia.ro. Am fost eu puțin geloasă la început, dar trebuie să recunosc că e fată bună. Are o gamă largă de produse (nu doar benzi cu LED): leduri auto, lanterne cu led, becuri și proiectoare cu led. În plus, toate produsele au descriere detaliată (ca să priceapă tot omul ce cumpără) și poze în detaliu cu produsele. De livrat, livrează rapid oriunde în țară și are și un canal YouTube pe care puteți urmări niște prezentări foarte utile de produse. Ia priviți aici ce jocuri de lumini!

De-asta zic că nu e exclus ca și voi să fiți chiar acum înșelate cu Ledia 🙂 Bărbaților le plac LED-urile mai mult decât nouă. Găsesc ei pentru ce să le cumpere: pentru luminarea biroului sau a garajului, pentru a înlocui spoturile din baie, care consumă prea mult. sau pentru a crea o super atmosferă în camera în care joacă table sau poker cu prietenii. Dar n-are sens să fiți geloase. Ziceți mersi că sunteți înșelate cu o bandă cu LED și nu cu… altceva. Ce, nu ne cumpărăm și noi? Tot de pe ledia.ro, normal, că au produse de calitate, cu garanție. Pentru Crăciun sau pentru petrecerea în pijamale e numai bună o astfel de bandă.

Vouă ce alte de idei de home&deco vă vin în cap când vă uitați la filmulețul de mai sus?

7 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *