Jucării sexuale, dincolo de plăcere. Beneficii pentru sănătate

Sexul – ceva ce toată lumea face, dar despre care foarte multă lume refuză să vorbească deschis. Și nu doar vorbitul este problema, ci și făcutul în sine. Nu știu cum or fi alții, pe afară, dar știu sigur că la noi orice problemă legată de activitatea din dormitor trebuie bine ascunsă sub preș. E rușine să vorbești despre faptul că soțul tău rareori reușește să-ți ofere un orgasm. Și mai rușinos e să-i spui lui asta. Cum ai putea admite că uneori recurgi la auto satisfacere, când sexul cu partener nu este satisfăcător sau partenerul lipsește din peisaj? Cum să vorbești despre fantezii sau, și mai grav, să le pui în practică, propunând poziții noi sau aducând în dormitor astfel de jucării sexuale? Din păcate, mentalitatea asta încă îi împiedică pe mulți români să se simtă împliniți pe plan sexual.

beneficiile utilizării de jucării sexuale

Foarte mulți refuză ideea de a folosi un vibrator, un dildo sau un masturbator, de parcă o jucărie de genul acesta ar fi cel mai rău lucru de pe pământ. Oameni buni, nu sunt arme, nu sunt droguri, nu moare nimeni dacă le folosiți! Nu sunt interzise prin lege. Nu aveți nevoie de rețetă de la medic pentru ele. Nu vă mai feriți de ele! Sunt jucării sexuale. JUCĂRII. Sunt menite să vă facă să vă simțiți bine. Singuri sau chiar în cuplu. Mai ales că, dincolo de cele câteva secunde de plăcere, prezența lor în viața voastră sexuală, devenită astfel mai satisfăcătoare, vine cu beneficii și pentru sănătate.

Cu alte cuvinte, o vizită și o sesiune de shopping pe un site gen Erotic24 nu sunt crime, ci metode de tratament. Cum așa? Să luăm exemplul unui vibrator. Cu ce te ajută el, dincolo de obținerea unui orgasm?

Tonus psihic mai bun

Eșecurile din dormitor se traduc în stări tensionate, frustrări, poate chiar crize de nervi, anxietate sau depresie. Toate aceste probleme pot fi evitate prin asigurarea periodică a unor orgasme sănătoase. Nimic nu detensionează și nu calmează mai bine ca o explozie de plăcere! Căutați puțin în istorie, să vedeți cum se foloseau strămoșii vibratorului pentru tratarea isteriei la femei!

Mai puține dureri resimțite

Veșnica durere de cap sau alte dureri care sunt parțial provocate de tensiunea acumulată în corp dispar după întâlnirea cu un vibrator. Fără pastile, fără suplimente de vreun fel, în cel mai natural mod cu putință. Nu degeaba unul din numele de cod al contactului sexual este aspirina săracului, nu?

Remediu pentru vaginism

Dacă tot vorbim de dureri, musai să amintim vaginismul, durerea pe are multe femei o resimt la penetrare, la fiecare contact sexual. Cum să nu-ți strice plăcerea o durere resimțită în locul care ar trebui să se simtă cel mai bine? Sexologii au remarcat că utilizarea vibratorului sau a altor jucării sexuale asemănătoare le ajută foarte mult pe femeile care se confruntă cu această problemă. Vibrațiile lui calmează mușchii pelvieni și relaxează zona, eliminând disconfortul.

Ameliorarea simptomelor menopauzei

Menopauza se instalează mai devreme sau mai târziu orice ai face, iar simptomele ei pot fi uneori de-a dreptul îngrozitoare. Atrofia vaginală, de exemplu, apare la 40% din femei. Se manifestă prin senzație de arsură, dureri, uscăciune vaginală, durere în timpul și după contactul sexual. Un procent foarte mare dintre femeile care folosesc vibratoarele declară că el le ajută în ameliorarea acestor simptome. Se vorbește chiar de o rejuvenare vaginală pusă pe seama utilizării acestei jucării sexuale.

Îmbunătățirea calității somnului

Cred că oricine a avut parte măcar de un orgasm pe bune, poate confirma că cel mai bun somn este cel de după orgasm. Starea de relaxare, epuizarea aceea plăcută, căldura declanșată în tot corpul, mintea golită de tot ce nu are legătură cu activitatea sexuală sunt ingredientele cheie pentru un somn cu adevărat odihnitor.

O imunitate mai bună

Starea permanentă de încordare, stresul, veșnica nefericire, anxietatea, teama, gândurile negative nu fac bine deloc sistemului nostru imunitar. Din contră, îl slăbesc, deschizând portițe spre apariția a tot felul de boli. O viață sexuală satisfăcătoare înlătură o parte din cauzele unei imunități scăzute. O poți obține cu un partener sau cu niște jucării sexuale.

Vibratorul e acolo mereu, chiar și când partenerul nu este disponibil sau lipsește din viața ta. Nu satisface nevoia de afectivitate, dar o satisface pe cea de obținere a plăcerii supreme. Îl poți folosi singură sau împreună cu partenerul. Plăcerea este mai puternică atunci când micile ajutoare vin să spargă monotonia din dormitor. Uite cum un amărât de vibrator, care nu face rău nimănui, poate să te facă să te simți mai bine din atâtea puncte de vedere și chiar să contribuie la consolidarea sau refacerea unei relații afectate de o viață sexuală plictisitoare și nesatisfăcătoare!

Vibrator-Erotist-Roz-15-cm

Nu e nevoie să te camuflezi și să te furișezi într-un sex shop din cel mai îndepărtat cartier, de teamă să nu te vadă cineva. Îl poți comanda fără grijă de pe Sex shop erotic24 și îl vei primi direct acasă. Fii pe pace! Curierul nu va ști ce și de unde ai comandat. Pe cutie nu va fi trecut niciun detaliu care ar putea trăda sursa sau conținutul ei. Discreția este garantată. Doar zâmbetul tău larg de după nebunia dintre cearșafuri ar putea spune câte ceva despre ce-ai făcut…