La multi ani, Maria! Florile sunt cel mai frumos cadou

Te-ai gandit cateva zile si nu stii  ce sa ii cumperi de Sf. Marie mamei tale sau poate sotiei? Poate ca sora ta, prietena ta cea mai buna, verisoara, cumnata sau colega isi serbeaza ziua numelui si tu inca te mai gandesti ca nici un cadou nu e suficient de frumos si expresiv? Stop! Din fericire, există florile – aceaste minuni care știu întotdeauna ce să facă, ce să spună și cum să spună. Nu știm exact cum reușesc, deși ne petrecem toată ziua în jurul lor. Au un secret pe care îl păstrează foarte-foarte bine, oricât de mult le-am admira și le-am îngriji, darul acesta al florilor rămâne un mister.

pizap.com14416130618331

Unii spun că totul s-ar datora petalelor extrem de fine și de frumos colorate, alții spun că parfumul e important. Nu știm, recunoaștem asta sincer. Frumusețea, eleganța și puterea florilor de a schimba totul într-o realitate mai frumoasă decât un basm nu pot fi explicate nici măcar de noi, experții în flori.

Însă, oricum, explicațiile nu ar avea niciun rost. Oamenii pe care îi iubești nu au nevoie de explicații, au nevoie de atenția ta, de bucurie, de un ”La mulți ani!”. Iar florile știu cel mai bine să spună ”La mulți ani, Maria!”, pe 8 septembrie. Poti alege din zecile de buchete, care de care mai frumoase, unele mai extravangate altele mai ieftine dar toate realizate din flori proaspete, perfecte. Fie ca e vorba de crini, trandafiri, frezii, lalelele, crizatele, Gerbera, irisi, orhidee, cale sau garoafe, oricare din ele va putea sa ii spuna cel mai sincer “La multi ani”, incarcat de culoare si optimism, unei doamne care isi serbeaza ziua numelui, fie ca se numeste Maria, Mariana, Marinela. Mari, Mioara, Maricica, Marina, Mara sau Meri.

Află mai multe despre colecția de urări frumoase, de Sfânta Maria, pe site – https://floria.ro/flori-sfanta-maria/! Lăsăm buchetele să-ți vorbească, știu ele cel mai bine cum.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *