La un pas distanta…

Imi aduc aminte cat de suparati erau amicii mei plecati de mult timp din Romania cand isi doreau la intoarcerea in Vacantele de Romania sa gaseasca o solutie rapida si eficienta de inchirieri masini Bucuresti. Si nu ma intelegeti gresit! Nu era vorba ca nu gaseau oferte, pentru ca nu isi dadeau interesul, ci pentru ca obisnuiti cu solutiile “easy” oferite de serviciile din vest, vroiau ca si in tara lor natala sa se intample la fel. Ei si uite ca SURPRIZA a aparut cand se asteptau mai putin. Cei de la FMN Rent a Car au reusit in plin sezon sa ii ajute cu inchirieri masini otopeni la fel de usor ca o comnanda la Taxi sau la fel de usor ca o cafea la un automat. Ba mai mult, in perioada rece au avut parte si de cauciucuri de iarna GRATIS, fara nici o TAXA ADAUGATA. Iar cei cu copii mici au ramas impresionati cand li s-a spus ca au GRATIS SCAUNUL DE COPII.

Asa ca acum nu mare mi-a fost surpriza sa aflu ca cei de la FMN Rent a car sunt in unele agende la CLOSED FRIENDS cu denumirea inchirieri auto otopeni. Si daca nu ma credeti pe cuvant, incarcati-i macar odata in extra sezon si va promit ca veti apela cu mare incredere la ei si in SEZON FULL.

Daca vreti parearea mea sincera si personala, voi recunoaste fara tagada ca ca sunt indragostita de Focusul Automat. E atat de silentios, de confortabil si de dulce, ca il pot compara cu ursuletul meu de plus din copilarie, de care nu ma desparteam nici macar la gradinita. Ar fi interesant sa pot face o vrajitorie acum si sa imi iau Focusul cu mine in birou. Iar in clipele de relaxare sa il pot privi fermecata, cum imi priveam colegul de banca din clasele gimnaziale, de care eram efectiv indragostita pana peste urechi.

NU va sfiiti! Mergeti si voi si va uitati la ce masini dragute au si sunt convinsa ca macar una dintre ele va va intra “la suflet” si va deveni PREFERATA VOASTRA. Trebuie doar sa fiti deschisi si sa lasati frau liber sentimentelor pentru minunile motorizate!

2 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *