Laptisorul de matca nu e doar bun pentru copii. De acum e si delicios pentru ca are aroma de mango!

Despre produsele apicole si proprietatile lor miraculoase noi am mai vorbit si stiti ca preferatul meu este laptisorul de matca pur pentru ca e plin de vitamine si nutrienti care tin la departe multe boli si contribuie la vindecarea lor, acolo unde acestea s-au instalat deja. Am fost intrebata de multe mamici daca laptisorul de matca se poate administra laptisor de matca pentru copiicopiilor si evident ca le-am spus ca da. Insa, de multe ori, piticii mai mofturosi l-au refuzat pentru ca are un gust acrisor, care nu e tocmai pe placul lor. Ei bine, astazi vin cu o veste buna! Laptisorul de matca, acest produs minunat din stup care intareste imunitatea ca nici un alt produs din farmacie, este disponibil in varianta delicioasa cu aroma de mango. De astazi, nici un copil nu va mai refuza il consume. Copiii vor primi cu placere doza de laptisor de matca pur si mamicile vor avea parte de nopti linistite care vor lua locul noptilor de veghe la patutul micutilor raciti.

Acest laptisor de matca pur este un produs crud, recoltat din stup si neprelucrat, cu o textura cremoasa, o culoare alba-galbuie, este usor translucid si are un gust acrisor, putin astringent. Nu doar copiii au probleme in a accepta gustul sau acrisor. Uneori si noi, adultii, am prefera sa aiba un gust mai placut. Uite ca acum ApiLand lanseaza un nou produs, Laptisorul de matca pur cu aroma de mango. 

laptisor de matca purPentru cei care nu cunosc inca beneficiile consumului de laptisor de matca pur, trebuie sa le spun ca acest produs are o compozitie speciala, el fiind principala sursa naturala de acid 10-HDA(acid 10-hidroxidecanoic), o substanta activa cu efect antibacterian, antifungic si antiviral care mareste rezistenta naturala a organismului in fata bolilor si ajuta la eliminarea radicalilor liberi. In plus, contine multe vitamine din grupa B, precum B1, B2, B3, B6, B7, B8, B9 (acid folic), B12, dar mai ales B5 (acid pantotenic, denumit si “vitamina antistres”), care contribuie la sinteza coenzimei A, agentul principal al reactiilor biochimice intracelulare. Laptisorul de matca pur este, de asemenea, singura sursa naturala de acetilcolina, un important mediator in procesul de transmitere a influxului nervos de la un neuron la altul. Citeste AICI mai multe despre beneficiile consumului regulat de laptisor de matca!

beneficii mangoCe mai aduce nou laptisorul de matca pur cu mango in afara de aroma speciala data de compozitia sa in care regasim 0,03% aroma de mango si 0,003 aroma de citrice? El nu e dedicat doar copiilor, dupa cum am mai spus. Mango e un fruct delicios, printrele cele mai consumate si iubite fructe din lume, numit adesea si “regele fructelor”. Pe langa aroma deosebita, Mango este recomandat si pentru continutul sau bogat in vitaminele A, B6, C si E, proteine, carbohidrati si magniferina. Ce este magniferina? Un compus al fructului de mango, considerat a fi unul din cele mai puternice antiinflamatoare narurale din lume.

Iata ca, nu doar gustul este special la acest produs si ca vitaminele si compusii din mango vin si ei cu efecte benefice care se cumuleaza celor din laptisorul de matca pur! Vezi AICI compozitia si actiunea laptisorului de matca cu mango!

Cum se pastreaza si administreaza laptisorul de matca pur cu aroma de mango?

laptisor de matca cu mangoCa si in cazul laptisorului de matca simplu, si acest produs trebuie pastrat la frigider, la temperaturi de 2-6 grade Celsius, pentru a-si patra nealterate proprietatile. Produsul se administreaza intern, cate un gram pe zi, in cure de minimum 6 saptamani(pentru rezultate vizibile si complete). Totusi, produsul poate fi consumat tot timpul anului, nu exista contraindicatii in ceea ce priveste consumul pe termen lung.

Inca o noutate care apare la acest laptisor de matca pur cu mango este ambalajul care face dozarea mult mai usoara. Veti descoperi un recipient cu pompita, prin actionarea careia, se va elibera fix un gram de produs, necesar administrarii zilnice. Puteti cumpara produsul de AICI! Va astept cu pareri! laptisor de matca cu aroma de mango pentru copii

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *