Laptopul meu a fost salvat de IT Premium

Ne place sa stam pe net, asta e sigur. Fie ca ne jucam, ascultam muzica sau ne hlizim pe facebook, din pat e cel mai comod sa o facem. Cine ti-e prieten mai bun in astfel de cazuri, daca nu un laptop? Singura conditie e sa si functioneze. Nu stiu cum sunteti voi dar eu, cand am o problema si domnul laptop refuza sa mai functioneze sau pur si simplu se misca greu pentru ca il apuca lenea, intru in depresie. Fara laptop sunt moarta.

Eu sunt cam chitra si, de cate ori se strica ceva, daca se poate repara, il repar! Fix la fel am procedat si cu laptop-ul si, atunci cand au fost probleme, in loc sa il arunc intr-un colt si sa fac credit pentru unul nou, am cautat un service bun. Am intrebat in stanga si in dreapta, prietenii si cunostintele, care pe unde isi repara laptop-urile. Toti au dat din umeri. Unul din ei mi-a recomandat pe cineva, un tip care s-ar fi priceput. N-am avut incredere si am cautat pe internet un service laptop bun, cat mai aproape de casa.it-premium service laptop

Am dat peste IT Premium, care e de fapt un magazin in care gasesti componente si accesorii pentru aproape orice marca de laptop, dar care se ocupa si de partea de service pentru laptop-uri, telefoane, tablete. Banuiam ca e o problema la placa de baza si ma temeam ca imi vor spune ca pot sa il arunc. Erau foarte aproape de noi, pe o strada din sectorul 4, in Bucuresti, asa ca ne-am dus la reparatie placa de baza laptopei la sediu chiar in ziua aceea. M-am apucat sa le insir simptomele laptopului meu. Le-am spus ca primele semne de moarte clinica le daduse in urma cu trei zile, cand incepuse sa isi dea restart singurel. L-am scanat pe toate partile sa nu fie de la virusi. I-am pus windows-ul din nou, sperand ca isi revine. Surpriza: n-a mai pornit deloc! L-a asezat pe o masa, l-a consultat cateva minute si ne-a spus ca e nevoie de o reparatie placa de baza, fix asa cum crezusem si noi. Am intrebat daca trebuie sa platim ceva pentru procesul de constatare si raspunsul a fost negativ apoi ni s-a spus ca, daca vrem sa il reparam, in doua zile e gata.

Ceea ce mi-a placut si m-a convins ca merita increderea mea, este ca mi s-a spus de la inceput cat ma costa reparatia placii de baza. Mi-am lasat laptop-ul in grija lor si am plecat cuminte acasa. L-am luat inapoi dupa zile, in perfecta stare de functionare. Am platit exact pretul afisat pe site. In el sunt incluse si piesele care au fost folosite la repararea placii si manopera. Fara sa fie nevoie sa intreb, mi s-a oferit si garantie trei luni pentru ceea ce facusera si mi-au spus ca, daca in acest interval de timp ar aparea vreo problema, aceasta ar fi remediata gratuit. N-a fost cazul. Au trecut mai bine de sase luni de atunci laptop-ul functioneaza perfect. service profesional laptop Bucuresti

Am mai trecut cu el pe la service-ul IT Premium pentru ca am preferat sa merg tot la ei si pentru curatarea periodica. Chiar e un service pe care eu il recomand pentru ca oamenii se pricep. Asa, de inlocuit o mufa sau un display, sunt multi care se pricep dar reparatia unei placi de baza, e un lucru destul de complex, cred eu, si uite ca le-a iesit super bine!

Exista situatii in care laptopul  nu mai porneste sau porneste(in sensul ca il auzi ruland) dar nu afiseaza nimic pe display sau afiseaza imagini neclare. In alte cazuri, laptopul poate scoate un zgomot urat la pornire sau se inchide si se restarteaza din senin. Poate ca nu mai funtioneaza wireless-ul? Astea pot fi simptomele unei placi de baza stricate. Nu e cazul sa disperi: IT Premium o repara!

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *