Lenjeria de pat Patone.ro – review

În cadrul uneia dintre colaborările mele recente, am primit de la Patone.ro o lenjerie de pat. Nu îmi propusesem și nu mi s-a cerut să fac review, dar pentru că mi-a plăcut tare mult produsul, am decis să îl prezint și pe blog, nu doar în postările din Social Media. Așadar, azi un scurt review pentru lenjeria de pat Patone.ro.

Eu am primit lenjeria de pat Bliss, din bumbac ranforce. Produsul mi-a plăcut din prima clipă, ce cum am deschis cutia și am atins materialul. Bine, și cutia arată grozav, după cum puteți vedea în galeria foto de mai jos, dar nu asta e important la un produs, nu? Sau e, mai ales dacă vrei să-l faci cadou!

Revenind la material, acesta chiar este un bumbac de calitate, nu alunecos și lucios (eu urăsc materialele astea pentru că am probleme cu pielea). Nu este foarte gros, dar nici foarte subțire și în niciun caz transparent. Bănuiesc că asta ține de densitatea firelor din care este țesut. Poate mă înșel.

Sistemul de închidere este cu nasturi la cearșaful de pilotă și tip plic la fețele de pernă. Eu prefer oricând nasturii în locul fermoarelor pentru că un nasture căzut poate fi cusut, dar un fermoar stricat… greu de înlocuit.

  • lenjerie de pat patone.ro
  • lenjerie de pat ralex pucioasa
  • lenjerie de pat 100% bumbac
  • lenjerie de pat bumbac ranforsat

Un alt lucru care m-a bucurat tare mult a fost să văd că lenjeria de pat Patone.ro nu este o lenjerie de pat turcească, ci una produsă la noi, de Ralex Pucioasa. Sincer, chiar dacă materialul este bun și la cele turcești, lucrătura mi se pare mult mai de calitate la produsele românești, așa că le prefer pe acestea. Dacă vă uitați atent la pozele produselor de pe site, cele de la Ralex sunt ușor de identificat pentru că au logo-ul lor pe poza. Mai sunt și alte lenjerii pe site, produse de fabrici din Pucioasa. Le găsiți în categoria Lenjerii de pat Pucioasa.

La lenjeria de par Bliss, nuanțele sunt destul de neutre pentru a se potrivit în orice dormitor, indiferent de stil sau gama de culori folosite pentru decor. Cel puțin, așa cred eu. Iar vestea și mai bună este că imprimeul corespunde celui de pe site. Am avut surprize neplăcute în alte dăți, ca lenjeria primită să nu arate ca cea de pe site, găsind apoi mențiunea că aspectul poate fi ușor modificat în funcție de cum s-a tăiat materialul. Adică îmi pui pe site ceva și primesc altceva ca să nu se irosească material? Nu, mersi. Făcut retur.

Apropo de retur, la Patone.ro returul este gratuit. Dacă nu vă place un produs, îl puteți returna fără probleme în 15 zile.

Găsiți la ei și mult-căutata ofertă 1+1 gratis la lenjerii de pat, cu menținea că produsele din acea categorie sunt bumbac satinat. Nu știu să vă spun despre acestea mai nimic, dar vă pot recomanda cu inima deschisă produsele din categoria lenjerii de pat bumbac 100%