Lenjerie Damasc pentru copii? Da, cu siguranță!

Dacă pentru patul din dormitorul matrimonial ai ales un set de lenjerie Damasc, atunci când vine vorba despre așternuturile copilului tău ești mai nehotărâtă. Oare care să fie alegerea perfectă, și mai ales, cum poți să fii sigură că ai ales cel mai bine pentru el? Răspunsul este mult mai simplu decât crezi: alege tot o lenjerie Damasc și nu vei fi dezamăgită!

Avantaje importante

Unele dintre care persoanele cu care ai vorbit au încercat să te convingă că un set de lenjerie Damasc nu este potrivită pentru patul juniorului. Noi îți spunem că lucrurile stau exact pe dos, și reține: este hipoalergenică, se potrivește perfect în fiecare anotimp, nu alunecă, este plăcută la atingere și nu se lipește de corp. În plus, nu uita că și durabilitatea, rezistența și întreținerea ușoară a pieselor care alcătuiesc setul au o mare importanță, pentru că vrei ceva de calitate și care se curăță rapid!

lenjerie de pat copii

Cum alegi lenjeria de pat în funcție de vârsta copilului

În alegerea lenjeriei de pat pentru cel mic, trebuie să ții cont și de vârsta acestuia. Așadar, chiar și dacă ai ales un set de lenjerie Damasc, nu este potrivită chiar oricare piesă!

0-3 ani

Este perioada în care cel mic stă destul de mult în pat, așa că o lenjerie Damasc în culori pastelate este indicată. Ea va atrage atenția celui mic mai mult decât una simplă, albă.

3-7 ani

Este perioada jocului, așa că unele imprimate cu imaginea eroului sau a jocului preferat se dovedesc a fi alegerea perfectă. Din fericire, oferta este destul de generoasă aici, așa că sigur vei găsi acea lenjerie de pat care să fie pe placul lui.

7-12 ani

Încă îi mai plac eroii din perioada când încă nu mergea la școală sau are preferințe noi? Întreabă-l și pe el ce preferă, pentru că până la urmă este locul unde se odihnește, așa că este normal să ții cont și de dorințele lui.

Adolescența

Este o perioadă dificilă, când tinerii au impresia că nimeni nu ține cont de părerea lor, așa că poți să-l câștigi de partea ta cerându-i sfatul și alegând împreună lenjeria de pat. Ai grijă să nu îl contrazici, și încearcă să aduci astfel discuția în așa fel încât el să simtă că alegerea i-a aparținut în totalitate.

Sănătate și confort

Indiferent de culoare, imprimeuri, model, atunci când alegi un set de lenjerie Damasc pentru camera copilului, trebuie să îndeplinești obligatoriu două condiții: să nu îi afecteze starea de sănătate fizică, iar confortul să nu aibă de suferit. De fapt, dacă ai ales lenjerie Damasc, cele două criteria enunțate anterior sunt îndeplinite din start, așa că te poți concentra mai mult pe imprimeuri, culori, și mai ales, cum se potrivesc acestea cu aranjarea pieselor de mobilier din cameră și a decorațiunilor folosite.

Nu-ți face griji chiar dacă prima dată nu ai ales vreo culoare care nu s-a potrivit cu preferințele juniorului. Nimeni nu s-a născut învățat, și de aceea am încercat să-ți venim în ajutor cu câteva recomandări!