Lenjerii de pat premium la reducere

Cand vine vorba de lenjerii de pat, de confortul pe care ele trebuie sa ni-l ofere in timpul somnului sau al orelor de relaxare, nu e bine sa facem rabat de la calitate, asa ca eu refuz sa le aleg pe cele mai ieftine si prefer sa le aleg pe cele mai bune chiar daca platesc putin mai mult. In fond, calitatea materialului si a lucraturii unei lenjerii de pat, ii dau rezistenta, fac din ea o lenjerie de pat care sa ma tina macar un an ca nu am bani sa cumpar lenjerie noua in fiecare luna.

pizap.com14271976592031

Imprimeul nu e asa important, imi plac si lenjeriile cu imprimeuri florale si cele cu imprimeu modern sau clasic. Cel mai important e sa fie din material de calitate, sa nu iasa modelul la spalat si sa fie cusaturile bine finisate sa nu ma trezesc ca dupa doua spalari incep sa iasa ate din ea. Asa ca, prefer si recomand lenjeriile de pat premium ca acestea(click!).Diferenta de calitate este foarte mare, atat la nivel de material cat si ca lucratura. Imprimeurile sunt realizate cu vopseluri mai bune, mai putin nocive dar mai rezitente, ceea ce face ca lenjeria sa isi pastreze aspectul ca nou, perfect colorat, pentru o perioada mai mare de timp.

Da, sunt mai scumpe, este adevărat, dar fiecare decide daca vrea ceva cu adevarat trainic, frumos, sau doar o lenjerie de pat obișnuită la un preț mai mic, cum am văzut eu pe acest site. Oricum, eu vă recomand să luați doar lenjerii de pat din bumbac pentru că cele din microfibra nu lasa pielea sa respire și te poti alege cu iritatii sau mancarimi de piele din cauza lor. Materialul conteaza foarte mult cand vine de vorba de confort, iar confortul poate contribui la un somn de mai bună calitate, cu adevărat odihnitor.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *